Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Cinema de lluites al Raval! – ‘Cuidar Entre terres’

18 juliol | 7:00 pm - 9:00 pm CEST

Els dies 4, 11, 18 i 25 de juliol programem 4 sessions de cinema sobre lluites d’aquí i d’allà a diferents espais del Raval

Tornen les projeccions al Raval! Els dies 4, 11, 18 i 25 de juliol tindrà lloc la desena edició del ‘Cicle de Cinema de lluites’. Els grups d’activisme de l’SCI dinamitzaran les sessions juntament amb col·lectius i activistes relacionats amb les pel·lícules. La intenció del cicle de cinema és fer visibles algunes lluites i moviments socials dins del nostre territori, però també d’arreu del món. La proposta d’aquest any són quatre projeccions relacionades amb les migracions, la indústria alimentària, les cures de les dones que migren i la defensa dels drets del poble palestí. Totes les sessions comptaran amb una presentació i un debat posterior amb temàtiques vinculades amb la pel·lícula. Totes les projeccions seran a les 19h en diferents espais del RavalNo cal inscripció prèvia, entrada per ordre d’arribada.

18 JULIOL

Cuidar Entre terres, de La Directa i Cooperacció (48’)
A diferència de la migració masculina, la de les dones desencadena cadenes de cures: mentre a les ciutats i els països de destinació moltes migrades, desplaçades i exiliades són ocupades al sector domèstic i, amb el seu treball precaritzat, omplen un buit que tradicionalment han cobert les dones de manera no remunerada dins de la família, al seu país o territori d’origen el dèficit de cures que hi queda quan migren és cobert per altres dones. Sovint, àvies, tietes, germanes… queden a càrrec d’infants i persones dependents. En ocasions, són altres migrades les que pal·lien el buit, en condicions encara més precàries que les suportades per les migrades al Nord global.
Lloc: Kn60 (Carrer de l’Hospital, 56. 08001, el Raval, Barcelona).
Hora: 19h

blank

Mostra els detalls

Data:
18 juliol
Hora:
7:00 pm - 9:00 pm CEST
Categoria d'Esdeveniment: