Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

Cinema de lluites al Raval! – ‘Where Olive Trees Weep’

25 juliol | 7:00 pm - 9:00 pm CEST

Els dies 4, 11, 18 i 25 de juliol programem 4 sessions de cinema sobre lluites d’aquí i d’allà a diferents espais del Raval

Tornen les projeccions al Raval! Els dies 4, 11, 18 i 25 de juliol tindrà lloc la desena edició del ‘Cicle de Cinema de lluites’. Els grups d’activisme de l’SCI dinamitzaran les sessions juntament amb col·lectius i activistes relacionats amb les pel·lícules. La intenció del cicle de cinema és fer visibles algunes lluites i moviments socials dins del nostre territori, però també d’arreu del món. La proposta d’aquest any són quatre projeccions relacionades amb les migracions, la indústria alimentària, les cures de les dones que migren i la defensa dels drets del poble palestí. Totes les sessions comptaran amb una presentació i un debat posterior amb temàtiques vinculades amb la pel·lícula. Totes les projeccions seran a les 19h en diferents espais del RavalNo cal inscripció prèvia, entrada per ordre d’arribada.

25 JULIOL
Where Olive Trees Weep (2022), de Zaya Benazzo i Maurizio Benazzo (104′)
La pel·lícula dóna antecedents a la crisi actual a Israel/Palestina i treu a la llum la vida de les persones que vam conèixer durant el nostre viatge del 2022 a la Cisjordània ocupada. Les seves històries universalment humanes parlen de dolor intergeneracional, trauma i resiliència. Esperem que us toquin el cor, despertar la compassió i la comprensió i donar lloc a la recerca de la justícia. Perquè sense justícia, la pau segueix sent un eslògan buit.
Lloc: Antiga Massana (C/Floristes de la Rambla, 1)
Hora: 19h

blank

Mostra els detalls

Data:
25 juliol
Hora:
7:00 pm - 9:00 pm CEST
Categoria d'Esdeveniment: