Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Xerrada: comunicació inclusiva per canviar realitats [Lleida]

14 maig | 3:00 pm - 5:00 pm CEST

El proper dimarts 14 de maig organitzem a la Universitat de Lleida una xerrada oberta sobre comunicació inclusiva a càrrec de la Cooperativa de comunicació ètica i agitadora La Clara Comunicació. Aquesta xerrada s’emmarca en el curs de comunicació crítica i periodisme antiracista per l’alumnat de tercer curs del Grau de Comunicació i Periodisme Audiovisual que constarà de 4 sessions entre l’abril i el maig. L’última sessió del curs parlarà sobre com comuniquem per evitar discursos discriminatoris i serà oberta al públic.

Sessió oberta al públic – Dimarts 14 de maig

Comunicació inclusiva per canviar realitats. Com comuniquem per evitar discursos discriminatoris?
En aquesta sessió pretenem entrenar la mirada crítica a tot allò que sentim i veiem per ser-ne conscients i poder evitar la comunicació discriminatòria, aquella que no només no permet a les persones sentir-se interpel·lades pels nostres missatges sinó que també les fereix. Reflexionarem sobre si la comunicació canvia la nostra realitat, parlarem sobre llenguatge inclusiu, no sexista i que tingui en compte col·lectius diversos i analitzarem fotografies, il·lustracions i icones.
A càrrec de Marina Reig, sòcia de la Cooperativa de comunicació ètica i agitadora La Clara Comunicació, creada fa set anys, especialitzada en acció social, cultura i medi ambient. Des dels inicis treballen la comunicació inclusiva, fent campanyes i impartint formacions per a diverses entitats com l’AMB, Barcelona Activa, Federació de cooperatives de Catalunya, Coòpolis i ajuntaments arreu del territori. La Marina ha treballat en agències de publicitat capitalista però també en oenegés com SETEM i Oikocrèdit. De formació és economista, ara difusora de les economies feministes i del decreixentisme.

Hora i lloc: de 15 a 17h a la Universitat de Lleida (Pl. de Víctor Siurana, 1, 25003 Lleida). Aula 0.10B.

Inscriu-t’hi aquí!

Mostra els detalls

Data:
14 maig
Hora:
3:00 pm - 5:00 pm CEST
Categoria d'Esdeveniment: