1 Step 1
Inscripció xerrades voluntariat SCI 2022

Aquesta és la inscripció per participar a xerrades de voluntariat (camps o llarga durada) que farem a través de la plataforma Zoom i presencialment a la Vaqueria els propers mesos. Un cop inscrita, t'enviarem tota la informació per accedir a la xerrada. Si tens algun dubte, escriu-nos a info@scicat.org.

A quines activitats vindràs?Pots marcar més d'una resposta
Recorda que no et reservarem la plaça fins que no facis el pagament dels 5€**Retornables amb l'assistència a 2 de les 3 sessions
Vols rebre el butlletí de l'SCI Catalunya?
Vols rebre el butlletí de l'ODG?
Tractament de dadesD’acord amb el Reglament (UE) 2016/679 relatiu al tractament de les dades personals de les persones físiques us informem i, en enviar aquest formulari, consentiu que les vostres dades personals seran tractades pel Servei Civil Internacional de Catalunya amb la finalitat d’informar-vos sobre les activitats, camps de treball, intercanvis internacionals i formacions que ofereix l'SCI Catalunya. Tret d’obligació legal, les vostres dades no seran cedides a tercers.Teniu dret a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la portabilitat, oposar-se al tractament i sol·licitar-ne la limitació.
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder