1 Step 1
Inscripció trobada voluntàries SCI 2022

Aquesta és la inscripció per participar en la trobada de voluntàries dels 40 anys de l'SCI que tindrà lloc el cap de setmana del 8 i 9 d'octubre a Can Xammar, a l'Ametlla del Vallès. Si tens algun dubte, escriu-nos a info@scicat.org.

Quina relació tens amb l'SCI?
Quins àpats faràs?Necessitem saber quantes persones serem per demanar el menjar just i no llençar-ne
Et quedes a dormir?Nit de dissabte a diumenge
TransportA Can Xammar s'hi pot arribar en transport públic, però posarem en contacte persones que tenen cotxe i volen aprofitar les places amb persones que tenen dificultats per arribar-hi en transport públic. És important que cadascú consulti la ruta que li va millor.
Recorda que no et reservarem la plaça fins que no facis el pagament simbòlic dels 15€**Inclouen un obsequi dels 40 anys de l'SCI Catalunya, àpats (sopar dissabte i dinar diumenge) i la nit a l'alberg. Tens l'enllaç del pagament a la notícia. Si tens qualsevol tipus d'impediment, escriu-nos!
Vols rebre el butlletí La Interna de l'SCI Catalunya?La Interna s'envia cada dos mesos amb novetats sobre el dia a dia de l'entitat perquè no et perdis res del que fem!
Tractament de dadesD’acord amb el Reglament (UE) 2016/679 relatiu al tractament de les dades personals de les persones físiques us informem i, en enviar aquest formulari, consentiu que les vostres dades personals seran tractades pel Servei Civil Internacional de Catalunya amb la finalitat d’informar-vos sobre les activitats, camps de treball, intercanvis internacionals i formacions que ofereix l'SCI Catalunya. Tret d’obligació legal, les vostres dades no seran cedides a tercers.Teniu dret a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la portabilitat, oposar-se al tractament i sol·licitar-ne la limitació.
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder