1 Step 1
Formacions de voluntariat 2024


A quina formació podràs venir? Recorda que és un tràmit obligatori abans de marxar a fer el teu projecte.

Les formacions generals consisteixen en un cap de setmana a una casa de colònies amb altres voluntàries que faran voluntariats com tu. Durant les sessions, treballem amb metodologia d'educació no formal amb el grup d'activistes de la Borsa de Formadores. Els continguts tenen a veure amb què implica fer un voluntariat internacional, quines reflexions prèvies hauríem de fer per anar-hi amb tota consciència. Es treballen temes com les desigualtats, la resolució de conflictes o la interculturalitat. 

És obligatori participar en alguna de les dues formacions generals de l'estiu per part de totes les voluntàries i a una de les formacions d'aprofundiment en cas que facis un projecte al sud. Al llarg del formulari hi trobaràs tots els detalls.

Amb aquesta formació rebreu un certificat del Pla de Formació de l'Associacionisme i el Voluntariat de la Generalitat de Catalunya.

La formació no té cap cost addicional per a sòcies.

Per a més informació, contacta'ns a participacio@scicat.org.

Quin projecte de voluntariat faràs?Recorda que un camp de treball és un projecte de curta durada que es fa en grup durant 1-3 setmanes i un projecte de llarga durada dura entre 2 i 12 mesos i pot ser a través d'ESC o un LTV.
A quina formació pots assistir?Recorda que has d'anar a una formació general i en cas que facis un voluntariat al sud, a una formació d'aprofundiment nord-sud.
Vols rebre el butlletí La Interna de l'SCI Catalunya?La Interna s'envia cada dos mesos amb novetats sobre el dia a dia de l'entitat perquè no et perdis res del que fem!
Tractament de dadesD’acord amb el Reglament (UE) 2016/679 relatiu al tractament de les dades personals de les persones físiques us informem i, en enviar aquest formulari, consentiu que les vostres dades personals seran tractades pel Servei Civil Internacional de Catalunya amb la finalitat d’informar-vos sobre les activitats, camps de treball, intercanvis internacionals i formacions que ofereix l'SCI Catalunya. Tret d’obligació legal, les vostres dades no seran cedides a tercers.Teniu dret a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la portabilitat, oposar-se al tractament i sol·licitar-ne la limitació.
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder