100 anys de moviment per la pau, 100 anys de l’SCI!

100 anys de moviment per la pau, 100 anys de l’SCI!

El proper 31 de gener presentem les activitats que l’SCI Catalunya farà per celebrar el centenari de tot el moviment internacional. T’hi vols implicar?

Aquest 2020 farà 100 anys que va néixer un moviment internacional que ha crescut en branques, en nombre de persones i projectes a nivell mundial fins a dia d’avui. 45 són les branques arreu del món, centenars les persones que any rere any segueixen posant tots els esforços i coneixement per fer crèixer la transformació social a través del voluntariat. Aquest any, i celebrant aquest aniversari tan especial volem fer un homenatge a tota la història de l’SCI, a nivell internacional, però també a Catalunya.

Des de l’SCI Catalunya, un grup de voluntàries s’han animat a preparar activitats i accions per donar forma a aquest aniversari, entre elles una recerca de documentació històrica i la preparació de diverses rutes pel territori. El proper divendres 31 de gener a les 19h ens ho explicaran a La Vaqueria, i hi esteu totes convidades a participar-hi i involucrar-vos al grup!

Repintem la història fent memòria!