3 EVS a Catalunya

3 EVS a Catalunya

Si coneixes alguna persona que resideixi fora de l'Estat espanyol i vulgui venir a fer de voluntari/a a Catalunya aquesta és una molt bona ocasió! 

A partir de l'1 de desembre i fins el 10 de gener obrim convocatòria de 2 places a l'oficina de l'SCI-Catalunya a Barcelona i 1 plaça al projecte de permacultura a Can Pipirimosca, Valls.  Aquestes van destinades a gent que no resideix al nostre país ni tingui nacionalitat espanyola i està subvencionada pel programa europeu Erasmus Plus.

L'experiència de voluntariat vallsenca durarà de juliol de 2015 fins a gener de 2016 i consisteix en viure el dia a dia d'una granja ecològica i auto-gestionada, amb convivència constant amb altres voluntaris i voluntàries, construint realitats alternatives i vivint experiències noves. Aquí us deixem la infosheet

En canvi a l'oficina barcelonina necessitem voluntaris i voluntàries d'octubre de 2015 a setembre de 2016. Busquem persones pro-actives, amb un bon nivell de castellà o català i que tinguin experiències en camps de treball o intercanvis juvenils internacionals. Aquí us deixem la infosheet

Si coneixeu algú que pot estar interessat ens pot enviar el CV, la carta de motivació i aquest formulari per SCI-Cat i aquest per ADeLA a evs@sci-cat.org abans del 10 de gener.