4 places gratuïtes per al camp de voluntariat Living Togheter a Sant Carles de la Ràpita!!!

4 places gratuïtes per al camp de voluntariat Living Togheter a Sant Carles de la Ràpita!!!

Living together with people with cerebral palsy és un camp que té lloc a Sant Carles de la Ràpita, de l'1 al 8 d'Agost!

Des de l'SCI Catalunya oferim 4 places completament gratuïtes al camp de Voluntariat Living together with people with cerebral palsy, organitzat per la Fundació Catalana de Paràl·lisi Cerebral. La Fundació té per finalitat la promoció, organització i realització de tota classe d’activitats encaminades a l’ajut a les persones afectades de paràlisi cerebral i altres discapacitats afins perquè, des del moment del seu naixement fins al final de la seva vida, obtinguin el màxim grau d’autonomia personal i d’integració social i laboral. Una d’aquestes activitats són els intercanvis entre persones afectades per la paràlisis cerebral i els i les voluntàries internacionals. 
 
Els joves afectats de paràlisi cerebral compartiran el seu temps d’igual a igual amb els i les voluntàries internacionals, que s’ocuparan de satisfer les necessitats personals que puguin tenir, donada la seva condició. Aprendran com és la vida en un ambient lliure pera ells, a través de l’esport, l’oci i altres activitats proposades, però sobretot a través de la convivència diària, millorarant les seves capacitats físiques, socials i relacionals.

Si hi estàs interessat o interessada escriu-nos un correu a incoming@sci-cat.org tan aviat com puguis, explicant-nos una mica la teva motivació per participar en aquest camp!

Animeu-vos!