5 desembre: Dia Internacional del voluntariat!

5 desembre: Dia Internacional del voluntariat!
El Dia Internacional del Voluntariat (DIV), que es celebra internacionalment el 5 de desembre, ofereix l’oportunitat a organitzacions de voluntariat i voluntaris i voluntàries individuals de donar visibilitat a les seves aportacions – a nivell local, nacional i internacional – per la consecució dels Objectius de Desenvolupament del Mil·lenni (ODM). En el Dia Internacional del voluntariat celebrem el nostre compromís i l'esperança d'un món millor!
L'objectiu principal del DIV 2012 és el coneixement i reconeixement per als voluntaris i les seves organitzacions. El propòsit és reconèixer aquest compromís per informar la gent sobre l'impacte del voluntariat per la pau i el desenvolupament sostenible, i per aplaudir els voluntaris i voluntàries d’arreu del món per la seva dedicació i el seu impacte. La branca d'Ucraïna SCI està prestant especial atenció a les directrius DIV a través de la pàgina de Facebook "I am a volunteer". La pàgina va ser creada després del seminari de formació "Volunteer-pedia " que va tenir lloc del 4 al 11 de novembre de 2012. La campanya "I am a volunteer" vol animar els voluntaris i voluntàries de tot el món per mostrar el que són i el que fan com a voluntaris.

Com es pot participar en la campanya?
Comparteix una foto amb una descripció, un vídeo o una història connectada a la teva experiència de voluntariat. Fer-te una foto amb un cartell amb el lema de la campanya "I am a volunteer" també pot ser una gran idea! Mostra al món que tu aportes i fas córrer la veu sobre el Dia Internacional del Voluntariat amb nosaltres!