A l’Octubre camp d’Economia Solidària a Barcelona! T’hi apuntes?

A l’Octubre camp d’Economia Solidària a Barcelona! T’hi apuntes?
La Fira d'Economia Solidària de catalunya i el Festival Esperanzah fan de l'Octubre el mes de l'Economia Solidària a Barcelona i Rodalies! Però tanta feina requereix un munt de voluntaris i voluntàries… Així que des de la Xarxa d'Economia Solidària de Catalunya (XES) i l'SCI Catalunya hem organitzat un camp de voluntariat que combinarà el suport a ambdós esdeveniments!

Tenim dues places per a persones catalanes! Però si tens amics que viuen fora, també en pots fer difusió entre ells i elles!

El camp, organitzat per la XES (Xarxa d'Economia Solidària de Catalunya), té per objectiu promoure l'economia solidària, una economia alternativa al servei de les persones.

El camp de voluntariat és dividirà en dues parts: el Festival Esperanzah d'Economia Solidària i la Fira d'Economia Solidària de Catalunya. El Festival Esperanzah ha estat, durant els darrers 7 anys, un pont entre la música i les mobilitzacions socials, una mostra d'alternatives viables per al desenvolupament humà, amb l'esperança de passar de la reflexió sobre com fer un món millor, a l'acció. D’altra banda, la Fira d'Economia Solidària de Catalunya té l'objectiu de mostrar diferents realitats empresarials i de projectes que operen amb un criteri no capitalista ni especulatiu.
 

Tipus de Treball: Els voluntaris ajudaran en els preparatius per al festival i fira, com ara muntatge i desmuntatge d'estands, taules, distribució de fullets, atenció al públic, altres tasques logístiques i ocasionalment activitats amb els nens.
 

Allotjament: Durant el festival, la primera meitat del camp, els voluntaris dormiran en tendes de campanya, i durant la segona part, en un hostal.

Idioma: Un coneixement bàsic d'espanyol és molt recomanable i útil en la comunicació amb els voluntaris locals.

Requisits: Sac de dormir

Ubicació aproximada: Barcelona