Aconsegueix el llibre dels 100 anys de l’SCI!

Aconsegueix el llibre dels 100 anys de l’SCI!

L’SCI Internacional publica un llibre sobre els 100 anys d’història del moviment. Pots aconseguir un exemplar a través de l’SCI Catalunya!

Per què aquest llibre?
Al 2020 farà 100 anys des de que uns quants voluntaris i voluntàries van començar l’aventura del Servei Civil Internacional. 100 anys del Servei Civil Internacional són una bona raó per celebrar-nos, per mirar i reconèixer tota la història, però també per mirar juntes cap al futur que volem. Aquest és el proòsit del llibre “Words about deeds”.

Què hi trobareu?
La publicació és – a l’estil SCI- el resultat del treball d’un equip de voluntàries internacionals. Trobareu l’emprempta que milers de projectes, camps de treball i altres esdeveniments han deixat en la història de l’SCI i dels territoris, escrits a través de diferents articles i de reportatges de fotografies. Hi trobareu també un reportatge fotogràfic de moltes de les activistes que han passat per l’SCI durant aquests 100 anys.
El llibre està publicat pel Secretariat Internacional a Anvers, en col·laboració amb l’Arxiu Internacional de l’SCI a Suïssa.

Aquí pots consultar els continguts i el resum.

El vols?
Des de l’SCI Catalunya farem una comanda de llibres. En vols un? El cost és de 25 euros i l’enviament a Catalunya va a càrrec de l’SCI. Omple aquest formulari i fes el pagament a través d’aquest enllaç. Quan rebem la comanda us avisarem a través del correu electrònic perquè pugueu venir-lo a buscar a l’oficina.