Quin és l’impacte del voluntariat internacional?

Quin és l’impacte del voluntariat internacional?
Vols saber quin és l'impacte del voluntariat internacional, tant en les persones voluntàries com en les comunitats locals? Vine el proper 21 de juny a l'acte "Making Difference by volunteering! Presentarem els resultats de l'estudi "Changing Perspectives. From impact measurement to the recognition of international voluntary service” del CCIVS i escoltarem experiències de voluntaris i voluntàries internacionals.
“Making a difference by volunteering” 
Impact and challenges of International Volunteering 

Dia i hora: 21de juny de 17h a 19:30h 
Lloc: al CIDOB (Carrer d'Elisabets, 12. Barcelona)
Inscripcions en aquest formulari
* L'acte serà en anglès

Quin és l’impacte del voluntariat internacional en les persones voluntàries i en les comunitats locals?

Són milers de persones les que cada any participen en projectes de voluntariat arreu del món, però ens hem parat a pensar mai en quin és l'impacte que això té en elles mateixes i en les comunitats que envolten els projectes? El CCIVS (Coordinating Commitee of International Voluntary Service) ha desenvolupat l'estudi “Changing Perspectives. From impact measurement to the recognition of international voluntary service” per donar-hi resposta i analitzar més a fons tot allò que envolta el voluntariat internacional.

En aquest acte comptarem amb la presentació de l'estudi mencionat, a càrrec d'Oriol Josa i Matina Deligianni (CCIVS) i amb les experiències de voluntàries internacionals, Abayomi Oyebade Oyekan (VWAN – Nigèria) i Hemamali Perera (SCI Sri Lanka).

Per analitzar l'impacte que el voluntariat té en les comunitats locals comptarem amb la participació de Clara Giberga (Servei Civil Internacional), Pere Vidal  (coordinador de l’associació ADeLA, Can Pipirimosca), Marta Rosique (Àrea de Cooperació del Consell Nacional de Joventut de Catalunya) i David Llistar (Director de Justícia Global i Cooperació Internacional a l'Ajuntament de Barcelona).

A més a més, aprofitarem que estem de celebració del vintè aniversari del Servei de voluntariat Europeu per donar-hi visibilitat preparant un photocall per totes aquelles que vulgueu participar! 

No hi falteu! I recordeu que després celebrem el sopar d'estiu de l'SCI, hi esteu totes convidades!!

*Aquesta trobada internacional ha estat cofinançada per ACCD i Erasmus Plus

Leave a Reply

Your email address will not be published.