Vine a l’AGE i al sopar d’hivern!

Vine a l’AGE i al sopar d’hivern!

Vine a l’AGE i al sopar d’hivern aquest 15 de desembre. Aprovarem el Marc Estratègic 2022-2025, farem un escape room i molt caliuet!

Sigueu benvingudes un altre cop a la trobada d’hivern, en què tanquem el primer trimestre i l’any 2021 amb totes les voluntàries, activistes i sòcies de l’entitat fent una mica de xauxa i celebració conjunta.

Primer de tot, celebrarem l’Assemblea General Extraordinària per aprovar el Marc Estratègic 2022-2025 que marcarà el rumb de l’entitat durant els propers quatre anys.

Després d’un procés participatiu d’un any de durada, coneixerem les estratègies que entre totes prioritzem per seguir transformant(-nos). A més, parlarem de les esmenes que s’hagin fent i tancarem una versió definitiva del Marc per posar-lo en marxa de cara al gener del 2021! Si vols conèixer més profundament com funciona l’entitat, aquest pot ser un bon espai! Recorda, però, que per votar has de ser sòcia de l’SCI i que el període per fer esmenes al Marc estratègic està obert fins al dia 8 de desembre!*

Un cop aprovat el Marc Estratègic, ho celebrarem amb un escape room especialment creat per a l’ocasió!! Misteri i proves per a resoldre’l entre totes… En serem capaces?

Ah, i no ens oblidem del sopar! No cal que porteu el menjar, convida l’SCI. Això sí, ja podeu treure la vena pastissera perquè enguany convoquem concurs de postres!

Horari

18 h Assemblea General Extraordinària per a l’aprovació del Marc Estratègic 22-25
20:30 h Escape room de l’SCI
21:30 h Sopar i concurs de postres! Nosaltres posem el menjar, tu les postres!

Dimecres 15 de desembre
Lloc: La Vaqueria de l’SCI (C/ del Carme, 95 Barcelona)
Confirma’ns que vindràs en aquest formulari!

*Aquí teniu el Marc estratègic per revisar i aquí el Full d’esmenes amb totes les passes a seguir per formalitzar-les enviant un correu a participacio@scicat.org.

blank