AGO SCI 2022: recuperem la presencialitat, presentem el protocol d’agressions masclistes i comencem a preparar el 40è aniversari!

AGO SCI 2022: recuperem la presencialitat, presentem el protocol d’agressions masclistes i comencem a preparar el 40è aniversari!

Per fi aquesta AGO hem pogut tornar a trobar-nos presencialment! Ho hem fet el dissabte 5 de març al Casal de Joves Girapells, al Guinardó (BCN) amb sòcies, voluntàries i equip tècnic de l’entitat

L’Assamblea General Ordinària de l’entitat enguany ha tingut lloc al Casal de Joves Girapells, a Barcelona, per fi de manera presencial. Una vintena de persones entre sòcies, voluntàries i equip tècnic de l’entitat, ens hem reunit com cada any i des d’en fa 40 per repassar la temporada i planejar juntes el que volem fer aquest 2022.

Hem començat l’AGO repassant, a través d’un Kahoot, el que hem fet aquest 2021: marc estratègic, nombre de voluntàries emplaçades i rebudes, camps al territori…  Totes les respostes es podien trobar a la memòria d’activitats 2021! Després hem passat comptes, hem parlat del Pla d’Acció i del protocol contra les violències masclistes i ens hem familiaritzat amb els grups locals!

Justícia Climàtica ens ha explicat que estan preparant formacions sobre diverses temàtiques i ha fet un “trivial” amb perspectiva ecologista. Entreterres, Midicat, GPS, la borsa de formadores i Akelarre també han explicat els projectes que tenen entre mans i el que han fet al llarg de l’any. El grup local de memòria històrica ha detallat les rutes històriques que han fet aquest any i la seva intenció de recopilar fotografies de l’entitat i crear un llibre.

A més, també hi ha hagut espai per renovar la junta. Segueixen la Bàrbara Casas, la Marta Palau, el Poldi Galmes, l’Ana Ceballos i la Sandra Yñiguez. La novetat és que el Poldi agafa tresoreria. La Laia Moliné s’ha acomiadat de la junta, moltes gràcies per la tasca feta!

Després de dinar, vam tenir una xerrada sobre la guerra a Ucraïna amb tres persones de Rússia, Bielorússia i Ucraïna que ens van compartir el seu punt de vista personal sobre la situació. Per acabar, vam començar a planejar el 40è aniversari de l’SCI! De la pluja d’idees van sortir molts projectes, però ja us en podem comunicar un: reserva’t el cap de setmana del 8 i 9 d’octubre! Farem una trobada de voluntàries amb activistes de totes les generacions, concerts, exposicions de fotos, xerrades… Vols ajudar-nos a organitzar-la? Tens idees pel 40è? Escriu-nos a info@scicat.org!

Marxem de l’AGO amb moltes propostes, energies i motivació! Moltes gràcies a totes les participants i al Casal de Joves Girapells per cedir-nos l’espai.