Ajuda’ns a construir el blog d’experiències de l’SCI!

Ajuda’ns a construir el blog d’experiències de l’SCI!

L'SCI Catalunya obra un conjunt de blogs amb la intenció de recollir les experiències de voluntaris i voluntàries de la nostra entitat. D'aquesta manera, en un futur, els nous voluntaris i voluntàries podran ubicar-se molt més dins del país, el món del voluntariat, etc. a través de la lectura dels vostres articles!

Sovint, els dies abans de marxar de voluntariat, el cap se t'omple de dubtes… Quin temps farà? com és l'entorn? com s'organitzen? com arribaré fins al camp? es treballa molt?… Segurament t'encantaria poder parlar amb una persona que ja hagi viscut aquesta experiència o que ja hagi viatjat a aquest país! És per aquest motiu que us demanem a tots els i les voluntàries, tan aquells que acabeu de tornar d'un camp de treball, com aquells que marxeu a fer un voluntariat europeu o un LTV, que compartiu les vostres experiències a través dels nostres blogs. El procediment i les opcions són diferents depenent de si s'ha fet un camp de treball o un voluntariat de llarga durada:
Blogs voluntariat camps de treball

Un cop torneu del camp de voluntariat, amb totes les experiències viscudes, i plens d'energia, ens agradaria molt que ens poguéssiu escriure un article que reculli la vostra experiència i on també pugueu donar algun consell pràctic a les persones que posteriorment vagin a aquest país o, fins i tot, facin el mateix camp que vosaltres. I si ho acompanyeu d'unes fotografies, seria perfecte!  Què us sembla??? D'aquesta manera podem ajudar als propers voluntaris a fer-se una idea de què és un camp de treball, com és el país… L'objectiu és que les experiències es recullin per continents i països, així seran més fàcils de trobar per als futurs voluntaris i voluntàries.
L'article hauria de seguir els següents criteris:

– La mida ha de ser entre mitja pàgina i una pàgina sencera.
– Ha de contenir el país i el nom del camp
– Una breu explicació de la feina que hi fèieu.
– Consells pràctics
– Si en teniu, algunes fotos il·lustratives de l'indret o la feina.
– i a partir d'aquí, tot allò que que surti de la vostra imaginació!

Heu d'enviar el vostre article a: comunicacio@sci-cat.org

Blogs Voluntariats de llarga Durada

Per a aquella gent que marxeu d'EVS o LTV,  us volem oferir un recurs que també ens serà de gran ajut a nosaltres. Posem al vostre abast un blog personal per a totes aquelles persones que marxeu de voluntariat de llarga durada. Aquest blog es podrà visitar des de la pàgina web de l'SCI, o de forma directa a través de la URL. És una manera de mantenir informats als vostres amics, amigues, familiars, i a la vegada compartir l'experiència amb totes aquelles persones que s'estan plantejant fer un voluntariat, tenen curiositat sobre el país, etc. Els blogs es poden personalitzar a nivell d'imatge, organització, etc. Què us sembla? Si voleu tenir el vostre propi blog envieu-nos un mail a comunicacio@sci.cat, i us donarem un usuari, una contrassenya i tota la informació que necessiteu!

Moltes gràcies per la vostra col·laboració i ajuda!