Akelarre violeta va sortir al carrer per la vaga feminista!

Akelarre violeta va sortir al carrer per la vaga feminista!

El grup d’activistes, acompanyades d’amigues i altres activistes de l’SCI, van participar a les accions organitzades pel dia 8 de març

El dilluns 4 de març va ser un dia ple de creativitat! Les activistes del grup feminista de l’SCI, Akelarre Violeta, vam començar a cercar lemes, dissenyar, dibuixar, retallar caixes de cartró, barrejar el vermell i el blau en diverses proporcions, i fins i tot penjar pals d’escombra! Tres hores més tard, amb bon rotlló, música, te i uns bailoteos vam aconseguir preparar els nostres cartells i pancartes per al 8 de març!

El dijous per la tarda vam baixar la persiana de l’oficina i ens vam unir a la ruta reivindicativa del Raval organitzada per La Fede.cat. Així, vam començar la vaga feminista que hi havia convocada per al 8 de març. El següent lloc de trobada

va ser Horta, des d’on sortia la manifestació nocturna no mixta. Allà conjuntament amb les nostres companyes amb qui compartim feminismes interseccionals, decolonials, antiracistes, amb les dones trans, les lesbianes, les treballadores sexuals i les migrades vam exigir dignitat, llibertat, respecte i seguretat a totes. 

Finalment i després d’un matí amb actes descentralitzats, ens vam reunir a l’oficina per anar juntes a la manifestació. Últims retocs: pintura lila a la cara, purpurina, cartell en kurd, pancarta en mà, foto grupal… i en marxa! Voluntàries, activistes, amigues i amics vam formar part del moviment i de la lluita feminista contra el cis-tema heteropatriarcal!

Si tens ganes d’involucrar-te al grup escriu-nos un correu a incoming@scicat.org i t’informarem de les properes reunions!