Amb Palestina al Cor presenta el 1er informe de la campanya “Negocis Ocults”

Amb Palestina al Cor presenta el 1er informe de la campanya “Negocis Ocults”
El proper 19 de juliol a les 19h, la Coordinadora d’Entitats Amb Palestina al Cor (de la qual SCI n'és membre) presentarà el primer informe “Relacions militars Espanya-Israel: Absolutament insignificants?”, que obre la campanya Negocis Ocults*: tot el que no volen que sàpigues sobre les relacions militars entre Espanya i Israel (veure informe a la columna de la dreta). L'acte serà conduït per Jordi Garrell, coordinador de la campanya Negocis Ocults*, i el tècnic de desarmament de Nacions Unides Albert Caramés.

blankEl primer informe és la introducció d’una sèrie de textos que analitzaran, en els propers mesos i de manera periòdica, les relacions entre l’estat espanyol i Israel en tot allò relacionat amb assumptes militars, armamentístics i de seguretat. L’objectiu d’aquest primer text és mostrar el marc i la situació general de les relacions entre els dos països, recollint les conclusions de l’informe de 2009 i posant sobre la taula qüestions com la il·legalitat d’aquestes relacions o la contribució espanyola a la violència als Territoris Ocupats de Palestina.

Aquest informe engega la campanya Negocis Ocults, que pretén analitzar i investigar quins són els actors implicats i els beneficis que el negoci del comerç d’armes entre l’estat espanyol i Israel genera, i les conseqüències que té sobre la població palestina. També vol denunciar les pràctiques de l’estat espanyol i pressionar als actors polítics perquè respectin el codi de conducta establert per la Unió Europea i aturin la complicitat en la perpetuació del conflicte Palestina-Israel.

Data: dijous 19 de juliol, 19h.

Espai: Terrassa superior, Llibreria Laie – espai cafè (c. Pau Claris 85, Barcelona)

Més info: www.negocisocults.org / comunicacio@negocisocults.org

Twitter: @palestinalcor  /  #NegocisOcults

Arxius a la columna de la dreta:
* 1er informe Negocis Ocults
* NotaPremsa Negocis Ocults_Laie