Anima’t a fer un disseny pels 100 anys de l’SCI Internacional!

Anima’t a fer un disseny pels 100 anys de l’SCI Internacional!

El Servei Civil Internacional impulsa un concurs per escollir el disseny que millor representi l’esperit dels 100 anys de l’SCI i fer-ne marxandatge a tot el món. Participa-hi fins al 21 de març!

El Servei Civil Internacional va complir 100 anys el passat 2020 i vam ampliar les celebracions fins al 2021 amb l’objectiu de celebrar un acte de clausura presencial al desembre, durant l’ICM 2021, a França. Per commemorar l’aniversari i tenint en compte els pròxims esdeveniments, ens agradaria crear dissenys que les organitzacions de l’SCI de tot el món puguin utilitzar per a marxandatge.

Per tant, convidem artistes a participar en el concurs i presentar un disseny dels “100 years of SCI”. Voleu deixar volar la vostra creativitat i provar el repte? Segueix llegint i participa-hi!

El concurs
Triarem els tres dissenys que millor mostrin l’esperit de l’SCI. La Secretaria Internacional de SCI realitzarà un primer control de qualitat i, si es classifiquen més de tres dissenys, els guanyadors seran escollits mitjançant una enquesta compartida a les xarxes socials i entre organitzacions de SCI. Els guanyadors seran guardonats amb el nostre llibre “Words about Deeds”, la publicació que recull històries dels 100 anys de SCI i del voluntariat per la pau.

Requisits
– El disseny ha de representar SCI i el centenari.
– El disseny ha d’incloure un màxim de 4 colors diferents.
– El disseny s’ha d’enviar com a fitxer vectorial (EPS, AI o SVG) o PSD amb un mínim de 300 dpi, a més d’una còpia jpeg / png per promocionar-la.
– Incloeu un títol / subtítol a la vostra obra d’art (en anglès).
– El disseny es crea de forma voluntària i, si es tria, l’artista permetrà a les organitzacions de la xarxa SCI utilitzar el disseny per a mercaderia de forma gratuïta. Al seu torn, SCI donarà visibilitat als dissenys i artistes en els seus canals de comunicació i sempre acreditarà l’artista en relació amb el disseny.
– Envieu els vostres dissenys abans del 21 de març de 2021 a comunicacio@scicat.org.

Perquè visibilitzem el vostre disseny i us acreditem, incloeu el vostre nom, els identificadors de xarxes socials i / o un enllaç al vostre lloc web. No dubteu a consultar la web de l’SCI Internacional per conèixer-nos millor, així com el lloc web del centenari, i com a referència, aquí podeu trobar el manual d’identitat visual.

Cronologia
Presentació de dissenys: abans del 21 de març.
Votació: del 22 al 26 de març a les 12:00 CET.
Decisió final i anunci: 27 de març.

Contacte
Tens alguna pregunta? Contacta amb comunicacio@scicat.org. No podem esperar a veure els vostres dissenys!

blank