Aquest dissabte: Setge al CIE de Zona Franca! #TancaremElCIE

Aquest dissabte: Setge al CIE de Zona Franca! #TancaremElCIE

Nosaltres, associacions, ciutadanes i ciutadans de Catalunya, hem decidit tancar el Centre d’Internament d’Estrangers (CIE) de Barcelona. No entenem ni acceptem l’existència de llocs on es poden retenir, fins a dos mesos, persones que no han comès cap delicte, sinó tan sols una falta administrativa, i fer-ho amb menys garanties que en una presó. Un espai on es vulneren de forma sistemàtica els Drets Humans, un lloc on ningú va poder evitar que persones com tu -el Jonathan, l’Idrissa, el Mohamed i l’Alik-, hi perdessin la vida o decidissin posar-hi fi.(…)

Per aquest motiu us esperem a tots i a totes aquest dissabte, 18 d'Octubre a les 17h! 

L’Encerclada al Centre d’Internament per a Estrangers (CIE) de Barcelona, el segon acte de la mobilització ciutadana de la campanya Tancarem el CIE, es farà el dissabte dia 18 d’octubre a partir de les 17h de la tarda davant del centre, situat al carrer E de la Zona Franca de Barcelona.

Us convoquem a ser-hi per mostrar el rebuig al centre i reclamar-ne el seu tancament. Per a facilitar l’accés a la mobilització, l’organització facilitarà busos llançadora gratuïts des de la parada Bellvitge del metro (L1). Us recomanem que agafeu els busos com més aviat millor, a partir de les 16h, per evitar aglomeracions; no us espereu als darrers busos llançadora.

Com arribar al CIE?

Bus llançadora: Bellvitge (L1) – CIE

o   Es podrà agafar a l’estació de metro de Bellvitge (L 1) a partir de les  16h i hi haurà busos fins les 17,30h.  Us recomanem agafar els primers busos. De tornada, els busos llançadora al CIE sortiran a partir de les 19 h de la tarda.

En transport públic:

o   Es pot agafar l’autobús  109 a Pl. Espanya

o   Es pot agafar l’autobús 21 a l’avinguda Paral·lel

 

En bicicleta:

o   Punt de trobada: Plaça Espanya / Av. Reina Maria Cristina a les 16h.

En vehicle privat:

La ruta des de plaça Espanya dura 15 minuts en vehicle privat.

Us hi esperem!!!!