Aquest divendres: SoCIal Forum, aquest mes sobre els Drets de la Dona

Aquest divendres: SoCIal Forum, aquest mes sobre els Drets de la Dona

En ple debat sobre una nova reforma de la Llei de l'Avortament, el SoCIal Forum de Febrer us proposem parlar dels Drets de la Dona, a través de la pel·lícula "4 meses, 3 semanas, 2 días"

blankEl SoCIal Forum és un projecte, sorgit dels voluntaris de l'SCI, que té per objectiu crear un speaking club en anglès, obert a tothom, i centrat en temes socials i d'actualitat. La idea és passar un documental o una pel·lícula en anglès sobre temes socials, i a continuació generar un debat sobre el tema també en anglès. D'aquesta manera, es pot desenvolupar un doble aprenentatge lingüístic i social.

Aquest mes, aprofitant el debat per la reforma de la Llei de l'Avortament, volem reflexionar sobre els Drets de la Dona a través de "4 meses, 3 semanas, 2 días". Ambientada en els darrers anys de la Romania comunista, la pel·lícula explica la història de dues estudiants que s'enfronten a l'embaràs no desitjat d'una d'elles, en un país on avortar està prohibit per llei.

No et quedis amb les ganes de saber-ne més! Vine al SoCIal Forum, el proper divendres 21 de Febrer, a les 19.30h a la Vaqueria de l'SCI Catalunya (c/del Carme, 95, baixos 2a)