Arriba el sopar d’estiu de l’SCI!

Arriba el sopar d’estiu de l’SCI!

Sòcies, voluntàries, amigues, ex-membres de la junta, companyes… tots i totes esteu convidades a venir! Serà el proper 21 de juny a La Vaqueria de l'SCI!

S'acosta l'estiu i com sempre celebrem el sopar d'estiu envoltades de la millor companyia!! Aquest cop aprofitem l'ocasió per inaugurar l'espai de La Vaqueria amb algunes novetats!! Veniu a veure com ha quedat després d'unes intenses obres!

Sopar d'estiu de l'SCI
Dia: Dimarts 21 de juny
Hora: 21 hores
Lloc: La Vaqueria de l'SCI (C/ del Carme 95. Baixos 2a)

Per algunes el sopar d'estiu és un "fins el curs que ve!", però per d'altres és la primera trobada amb l'SCI abans de marxar de camps de voluntariat! Vine a conèixer-nos i compartir amb nosaltres les teves inquietuds i ganes de viure l'experiència! Per d'altres és un retrobament amb antics amics i amigues, amb qui han compartit experiències internacionals o d'activisme local, seminaris, formacions i alguna festeta segur que també! 

Per això us animem a tots i totes a venir! Nosaltres posarem el menjar, vosaltres només heu de dur alguna cosa per beure!

Recordeu que tot just abans celebrem l'acte "Making a difference by volunteering", on parlarem i analitzarem l'impacte del voluntariat internacional en les persones voluntàries i en les comunitats locals. Aquí trobareu tota la informació!

Si ja us hem convençut, podeu apuntar-vos al formulari per saber quantes serem!