Arriba la primavera verda a l’SCI!

Arriba la primavera verda a l’SCI!

El grup local d’activistes de Justícia climàtica proposa un cicle d’activitats per promoure un estil de vida més sostenible

Com ja venim fent els últims anys, des del grup de Justícia Climàtica us proposem participar de la Primavera Verda de l’SCI!

En l’edició d’enguany volem posar el focus a com podem aconseguir fer del nostre dia a dia una pràctica més sostenible. Per fer-ho us proposem diversos tallers per aprendre com amb petits canvis podem contribuir a cuidar el planeta.

Divendres 26 d’abril 
A l’Horta Alliberada de Sants (c/ Càceres, 15)

16-18h Jornada de treball a l’Horta Alliberada. Les persones que ho vulguin poden venir a donar suport a l’Horta durant la seva sessió de treball, que consisteix en cuidar el terreny.
18-20h Taller de Jardí Vertical. Les companyes de l’Horta ens donaran les claus per crear i cuidar un jardí vertical, a part d’explicar-nos com funciona el seu projecte.
20:30h Sopem juntes! L’Horta prepararà una paella amb les verdures de temporada i també hi haurà barra de begudes a preus populars.
21:30h Projecció del documental: ‘Nosotros alimentamos el mundo’, d’Erwin Wagenhofer (2005).

Dissabte 27 d’abril
A La Vaqueria de l’SCI (c/ del Carme 95. Baixos 2a)
10h Tallers d’autogestió de la vida quotidiana
– Fes el teu boc’n’roll
– Fes la teva bossa reciclant una samarreta!
– Fes el teu moneder de tela
16h Taller d’enquadernació de llibres
*Preu dels tallers: taquilla inversa

Inscriu-te en aquest formulari per confirmar la teva assistència!

*Justícia Climàtica som un grup de 5 voluntàries que, durant tot l’any, fem accions de sensibilització relacionades amb la cura del medi ambient i la lluita contra el canvi climàtic. Si vols participar, escriu-nos a participacio@scicat.org.