Arriba la primavera verda a l’SCI!

Arriba la primavera verda a l’SCI!
El grup de justícia climàtica de l’SCI organitza un cicle d’activitats de sensibilització relacionades amb la sostenibilitat ambiental, l’educació i la connexió amb el cos. Participa als tallers de l’11 al 13 de maig!
Justícia Climàtica SCI presenta l’esperada Primavera Verda! Un cicle d’activitats diverses d’acord amb una educació sostenible que conviden a crear un espai d’aprenentatge, reflexió, participació i relaxació per a tots. Comptarem amb la participació d’expertes per dinamitzar cadascuna de les a: taller de compreses de tela, cinefòrum, taller de cosmètica natural, espai de connexió amb el cos a través de la dansa oriental, i molt més!Per què ho fem? El nostre objectiu és promoure l’educació per la sostenibilitat i fomentar una  consciència més ecològica respecte al nostre entorn. A través d’aquest cicle d’activitats, connectarem amb el nostre entorn natural, en interrelació amb la comunitat i amb el nostre interior.

On i quan es farà? Tindrà lloc el segon cap de setmana de maig (11, 12 i 13 de maig) en diferents espais de Barcelona.
Corre i inscriu-te, que les places són limitades! Per a més informació, contacta’ns a través de justiciaclimatica@sci-cat.org.

Activitats obertes a tothom. Cal inscripció prèvia a través d’aquest formulari

PROGRAMACIÓ:

Divendres 11 de maig

Taller de Compreses de Tela: 17h a 20h
Lloc: La Vaqueria (C/ del Carme, 95)
El taller serà a càrrec de compreses de tela Miau. Aprendrem a elaborar compreses de tela ecològiques per tal de conèixer els beneficis d’aquesta alternativa amb l’objectiu de cuidar el nostre medi ambient i a nosaltres mateixes i no generar residus contaminants innecessaris.
Taquilla inversa.

Cinefòrum: Documental: “La ruta del tomàquet” de 20.30h a 22.30h i sopar vegà a preus populars!
Lloc: Àgora Juan Andrés Benítez (C/ de la Aurora, 13, L2 i L3 de metro)
Tindrem l’oportunitat de veure un documental, La ruta del tomàquet (2015) de l’ODG. Juntament amb Associació Mel, parlarem de la Sobirania Alimentaria, reflexionarem sobre com afecta la producció dels tomàquets a la societat catalana i intentarem entendre les problemàtiques de l’agricultura industrial.

Dissabte 12 de maig

Taller de cosmètica natural: 11-13h
amb Veronica Turnaturi
Lloc: La Vaqueria (C/ del carme, 95. L2 i L3 de metro)
Aquest taller és ideal per a totes aquelles persones interessades en voler reduir el consumisme frenètic i contribuir així en la sostenibilitat del nostre entorn. També és interessant per a poder desenvolupar la capacitat inventiva i d’elaboració pròpia de productes que fem servir diàriament: xampú, pasta de dents, mascareta, sabó, crema, etc. La Veronica Turnaturi ens proporcionarà els materials necessaris per a poder crear algun d’aquests cosmètics naturals!

Diumenge 13 de maig

Taller “Connexió i cos: els 5 elements i la dança oriental” 18h-20h
amb Sylvia Enyd
Lloc: trobada a la font de Montjuïc (Pç. Espanya, L1 de metro)
Serà un espai de retrobament amb el nostre interior, en interrelació amb  l’entorn natural i social que configurarà aquest taller. Ella és ballarina i professora d’Oriental, Tribal i Poi Dance®, que combina i adapta dansa amb llum i foc. Per a Sylvia el ball ha format part molt important de la seva vida fins que la seva passió va portar-la a dedicar-se professionalment.

* Les activitats són Taquilla inversa per tal de poder assumir totes les despeses de les activitats que van a càrrec de l’entitat. Així doncs, agrairem la vostra aportació.