AGE i sopar d’estiu de l’SCI!

AGE i sopar d’estiu de l’SCI!

El proper 21 de juny celebrem el solstici d'estiu amb una assemblea general extraordinària i un sopar i festeta a la Lleialtat Santsenca! No t'ho perdis!

S'acosta l'estiu i com sempre celebrem el sopar d'estiu envoltades de la millor companyia!! Aquest any tenim moltes coses per compartir i decidir plegades, i és per això que farem una Assemblea General Extraordinària on us esperem a tots i totes! A més, després del sopar tindrem una sessió de música especial a càrrec de la Negra Puloy i La Metralleta, que ens faran ballar a ritmes colombians.

Per algunes aquest moment simbolitza un "fins el curs que ve!", però per d'altres és la primera trobada amb l'SCI abans de marxar de camps de voluntariat! Vine a conèixer-nos i compartir amb nosaltres les teves inquietuds i ganes de viure l'experiència! Per d'altres és un retrobament amb antics amics i amigues, amb qui han compartit experiències internacionals o d'activisme local, seminaris, formacions i alguna festeta segur que també!

Per això us animem a tots i totes a venir! 

AGE i Sopar d'estiu de l'SCI
Dia: Dijous 21 de juny
Hora: A partir de les 18h
Lloc: La Lleialtat Santsenca (c/ Olzinelles 31. BCN)
Necessitem que ens confirmis si vindràs en aquest formulari!

AGE i Trobada d'activistes
A les 18:00h
Volem aprofitar aquest espai per compartir la diagnosi de la base social que hem estat elaborant els últims mesos amb les vostres veus i opinions, i també acabar de dissenyar i aprovar el pla estratègic per als propers anys de l'entitat. Si vols conèixer més profundament com funciona i com treballa l'SCI, aquest pot ser un bon espai!

Sopar popular
A les 21h
Comptarem amb un sopar cuinat pel Sindicat de Manters! (Finalment no cal que porteu beguda: la posem nosaltres!)

Música i festeta
A partir de les 22h
Gaudirem d'una sessió musical a càrrec de La Negra Puloy i La Metralleta que ens faran ballar amb la seva música colombiana.