Vine a l’Assemblea General de l’SCI el 16 de març

Vine a l’Assemblea General de l’SCI el 16 de març

L’AGO és el màxim espai decisori de l’entitat. La teva veu és molt important, vine a dir-hi la teva! Serà el 16 de març a La Vaqueria de l’SCI (Barcelona)

Enguany ens trobem a La Vaqueria de l’SCI (Barcelona) el dissabte 16 de març per celebrar l’AGO, l’Assemblea General Ordinària, on repassem l’any anterior i aprovem el següent amb les sòcies de l’entitat. Més enllà de compartir la memòria i la previsió per l’any vinent, també és un espai de coneixença i cohesió entre la base social, així que convidem a voluntàries dels camps, de grups locals, antigues i noves a trobar-nos i teixir llaços.

Però, per què és interessant i important venir a l’AGO? Us donem alguns motius!

1- La teva veu és molt important! Som una associació de base on el paper de les persones sòcies i voluntàries és molt important per marcar-ne el futur! Vine a dir la teva!
2- És el màxim espai decisori de l’entitat, d’aquí surt el full de ruta per al proper any!
3- És un espai de trobada! Què se n’ha fet de les persones amb qui vaig compartir les formacions? O d’aquella gent que només veig d’AGO en AGO! Vine i ho descobriràs!
4- Descobriràs la Coordinadora d’ONG Solidàries i totes les seves propostes i activitats!
5- Pensarem juntes què volem fer aquest 2024
6- Coneixeràs els diferents grups i projectes de l’SCI: Què fem a l’SCI? Què fan els altres grups? Podem fer activitats conjuntes? És una oportunitat per conèixer-nos i coordinar-nos!
7- Descobriràs on van els recursos de l’SCI i les quotes de socis i sòcies! Vols saber on van els teus diners? T’ho expliquem!
8- Només es fa un cop l’any, i totes sabem que una vegada a l’any no fa mal!

Si ja t’hem convençut, només cal que t’inscriguis al formulari! Ben aviat us informarem del programa detallat de l’AGO. També pots consultar la Memòria d’activitats 2023 per veure tot el que hem fet enguany!

Dia: dissabte 16 de març
Horari: de 10 a 17h
Lloc: La Vaqueria de l’SCI (Carrer del Carme, 95 baixos 2a, 08001, Barcelona)
Inscriu-te al formulari!

*Si necessites quedar-te a dormir a Ca l’Elna (Barcelona) el divendres o el dissabte, escriu-nos a calelna@scicat.org. Si viviu a més de 150km del lloc on es fa la trobada, podem cobrir el 50% del transport. Màxims: més de 150km (20€), més de 250km (40€).

 

blank