Avalua el voluntariat de l’SCI amb perspectiva de gènere!

Avalua el voluntariat de l’SCI amb perspectiva de gènere!

El grup internacional de l’SCI “Gender Blenders” us convida a participar en la recerca “gendered realities” per avaluar l’SCI i els seus projectes i activitats amb perspectiva de gènere. Participa-hi!

L’SCI és un moviment que posa tots els seus esforços en crear projectes inclusius amb la diversitat de gènere, nacionalitat, situació econòmica, ètnia, funcional i qualsevol altre possible eix de discriminació. Com a part del pla de treball anual, volem aprofundir millor en els mecanismes d’inclusió en relació a la diversitat de gènere, i per això ens proposem avaluar com d’inclusives són les activitats i els projectes de l’SCI (formacions, camps de treball, etc.)

Com ens pots ajudar a fer-ho? Només has de respondre aquest qüestionari en relació amb les actiivitats o projectes dels quals has participat a l’SCI. Ho pots fer abans de que acabi el mes de setembre del 2019.

Si t’interessa la temàtica i vols tenir més informació, consulta el toolkit “Free to be you and me“, relaborat pel grup Gender Blenders.

Gràcies per la teva participació!