Busquem una coordinadora per la Peaceweek!

coordinadora peaceweek

Busquem una coordinadora pel projecte ‘Peaceweek’ que serà del 13 al 20 de març a Barcelona

Vols coordinar un seminari sobre migracions i emergència climàtica amb participants internacionals a Barcelona? Del 13 al 20 de març tindrà lloc la “Peaceweek” a Barcelona. Aquest any un grup de voluntàries d’arreu del món participarà a un camp d’estudi sobre migracions i emergència climàtica. Busquem una persona voluntària per coordinar el grup (sereu un grup de tres coordinadores)!

La Peaceweek es tracta d’un camp d’estudi on persones d’arreu del món participen intercanviant situacions i experiències, a la vegada que es formen amb organitzacions i projectes locals. Aquí teniu més informació sobre el projecte (crida per a participants).

Per tal de desenvolupar el projecte, cal una persona local per coordinar el grup de voluntàries internacionals (juntament amb les dues coordinadores que ja tenim).

Què necessito per coordinar la Peaceweek?

Només cal que tinguis experiència en camps de voluntariat o altres trainings internacionals, bon nivell d’anglès i ganes de participar-hi! No cal que tinguis coneixement sobre la temàtica, però sí interès!

Les tasques de la persona coordinadora són les de vetllar per la bona comunicació entre el grup i l’SCI, la gestió del temps, dinàmiques de treball i les estones de lleure, tot facilitant l’autogestió del grup i el bon funcionament del camp. La persona coordinadora és una voluntària més, i per tant, s’espera que tot el grup doni suport en aquesta coordinació.

La participació és gratuïta i se li garantirà allotjament i manutenció durant els dies de la Peaceweek. El camp d’estudi tindrà lloc del 13 al 20 de març a la ciutat de Barcelona, i consistirà en diverses sessions formatives i de descoberta, així com d’un treball d’estudi encara per determinar.

Si estàs interessat/ada escriu-nos un correu a participacio@scicat.org ja i ens posarem en contacte amb tu per donar-te tota la informació del projecte!

Cartell peaceweek