Cerquem coordinador/a per a un camp de voluntariat a Mallorca!

Cerquem coordinador/a per a un camp de voluntariat a Mallorca!

Has participat alguna vegada en un camp de treball? Tens ganes de conviure amb persones d'arreu del món per treballar plegades? Vols aprendre a resoldre i mediar en conflictes?

Estem en busca i captura de trobar un/a coordinador/a pel camp:

ES-CAT 12.3 Archeology in Mallorca es un camp a Son Servera, un poble de Mallorca. El camp és del 18 – 31 d'octubre. Es fan tasques d'arqueologia d'unes restes en un poble precios prop de la platja!

Tasca / Tipus de treball del voluntari: Els voluntaris participaran a una excavació arqueològica que forma part d'un projecte que pretén preservar i promoure el patrimoni històric i cultural de Mallorca. Lafeina inclou tasuqes físiques relacionades amb l'excavació, neteja de ruines, moure roques, desbrossar, etc. Tota la feina estarà supervisada per arqueòlegs professionals.

Part d'estudi i temps lliure: Es faran visites guiades per conèixer l'entorn i patrimoni cultural i històric de Son Servera.

Especificitats: L'allotjament dels voluntaris serà en una casa propietat de l'Ajuntament, i els àpats es faran en diversos hotels de la zona.

Idiomes: Anglès, espanyol i català.

Per a més informació consulta la infosheet.

Si estàs interessat envia'ns un mail amb el teu currículum i una carta de motivació a: incoming@sci-cat.org