Busquem coordinadors/es per 1 camp de voluntariat als Pirineus catalans

Busquem coordinadors/es per 1 camp de voluntariat als Pirineus catalans

Has fet un camp de voluntariat amb l'SCI? Aquest any tens l'oportunitat de coordinar-ne un al territori!

Camp de voluntariat a la Vall de Siarb necessita coordinadores per aquest mes d'octubre!

Si ja has participat d'un camp de treball i vols viure una nova experiència intercultural ara en pots coordinar un! Pots participar d'algun dels camps que organitzem al territori (Catalunya, País Valencià o Illes Balears) assumint la figura de coordinador/a d'un grup de voluntaris i voluntàries d'arreu del món.

Només cal que tinguis experiència en camps de voluntariat, bon nivell d'anglès i ganes de participar-hi! Les tasques de la persona coordinadora són les de vetllar per la bona comunicació entre el grup i l'entitat promotora, la gestió del temps i l'espai de treball i les estones de lleure, tot facilitant l'autogestió del grup i el bon funcionament del camp. La persona coordinadora és una voluntària més, i per tant, s'espera que tot el grup doni suport en aquesta coordinació.

Si estàs interessat/ada escriu-nos un correu a incoming@sci-cat.org especificant quin camp t'agradaria coordinar!

Necessitem persona coordinadora pels següents camps:

Recuperant els antics camins dels Pirineus
Del 16 al 26 d'octubre a la Vall de Siarb
Descripció del projecte (tasques i objectiu): L'objectiu del projecte és el manteniment i la recuperació dels camins antics al voltant del poble de les Llagunes. Aquests camins antigament tenien un ús rural, però en l'actualitat han passat a ser espais d'excursionisme i de gaudi de la natura.