Busquem coordinadors/es per dos camps al territori!

Busquem coordinadors/es per dos camps al territori!

El camp de voluntariat que es realitza a la Fira d'Economia Solidària i a l'excavació arqueològica de Muro cerquen persones que puguin coordinar el grup de voluntaris i voluntàries

Si ja has participat d'un camp de treball i vols viure una nova experiència intercultural ara en pots coordinar un! Pots participar d'algun dels camps que organitzem al territori (Catalunya, País Valencià o Illes Balears) assumint la figura de coordinador/a d'un grup de voluntaris i voluntàries d'arreu del món.

Només cal que tinguis experiència en camps de voluntariat, bon nivell d'anglès i ganes de participar-hi! Les tasques de la persona coordinadora són les de vetllar per la bona comunicació entre el grup i l'entitat promotora, la gestió del temps i l'espai de treball i les estones de lleure, tot facilitant l'autogestió del grup i el bon funcionament del camp. La persona coordinadora és una voluntària més, i per tant, s'espera que tot el grup doni suport en aquesta coordinació.

Necessitem persona coordinadora pels següents camps:

Fira d'Economia Solidària (1 persona)
Del 16 al 25 d'octubre a Barcelona
La Xarxa d'Economia Solidària i l'SCI organitzen aquest camp de voluntariat amb l'objectiu de donar suport logístic a la Fira d'Economia Solidària de Catalunya, un espai de difusió i trobada de projectes cooperatius i de l'economia social. Les tasques que assumiran els voluntaris i voluntàries seran d'organització i preparació de la fira: col·locació dels stands, panells informatius, i altres tasques logístiques. 

Archeology on the Island (1 persona)
Del 9 al 18 de d'octubre a Mallorca
Es tracta d'un camp de voluntariat que consisteix en donar suport en una excavació arqueològica amb l'objectiu d'utilitzar l'arqueologia i la història local per preservar i promoure el patrimoni històric i cultural. Els voluntaris i vluntàries treballaran en el jaciment, netejant les runes, facilitant els accessos i habilitant l'espai per a visites. Tota la feina es farà sta la supervisió de l'equip d'arqueòlegs.


Si estàs interessat/ada en fer de coordinadora, o vols més informació, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres a incoming@sci-cat.org