Busquem tutors/es social per a les noves EVS!

Busquem tutors/es social per a les noves EVS!

Com cada any a l'oficina de l'SCI Catalunya arriben persones voluntàries provinents d'altres països per fer el seu EVS (servei de voluntariat europeu) amb nosaltres! Per inaugurar el nou curs, el 25 de setembre arriben la Maria i la Nerissa. Elles venen d’Hongria i Rússia i seran voluntàries a l’oficina de l’SCI durant 1 any. És per això que estem buscant voluntaris/es per què siguin les seves tutores socials!
 
Què vol dir ser tutora social?  Sempre que venen persones a l'oficina intentem que a part de les hores de treball, puguin tenir persones properes a l'entitat que les acompanyin en la seva experiència. Es tracta de proposa'ls-hi activitats per conèixer com vivim, el nostre territori i la nostra cultura! Pot ser des d'una excursió, un passeig, un dia a la platja, unes hores de prendre alguna cosa, anar al cinema, un dinar, un berenar, una estoneta de practicar el català, de menjar amb la família, de veure una exposició, visitar un poble… totes les activitats són benvingudes per tal d'enriquir la seva vida social i lúdica! 

Si tens vocació d'amfitrió a casa teva i ganes de compartir aquesta experiència internacional, estarem molt contentes de presentar-te a les noves voluntàries. És una gran manera de conèixer persones noves i altres maneres de viure i veure el món! Si estàs interessat/da envia un correu a voluntariat@sci-cat.org abans del 18 de setembre!