Busquem un equip de cuina i suport logístic!

Busquem un equip de cuina i suport logístic!

Del 29 de maig al 3 de juny a Barcelona. L'equip s'encarregarà de la intendència i logística durant un Seminari internacional d'inclusió social: Opening Minds to remove barriers! Si tens ganes de donar-nos un cop de mà mentre convius amb persones d'arreu del món, no ho dubtis!

 

Del 29 de maig al 3 de juny SCI Catalunya organitza a Barcelona un Seminari internacional d'inclusió social: Opening minds to remove barriers! 

La idea del seminari neix de la voluntat de l'SCI de ser una xarxa molt més inclusiva i oferir els projectes de voluntariat a tothom per assolir una igualtat d'oportunitats real entre totes les persones, siguin quines siguin les necessitats personals i condicions socials. El grup estarà format per unes 15 persones, la majoria provinents de branques d'SCI d'altres països o associacions similars de voluntariat. L'objectiu és compartir i reflexionar com millorar la inclusió en els nostres projectes.

Busquem 2 persones voluntàries que s'encarreguin de la intendència i la logística durant el seminari. També podran donar un cop de mà en la dinamització del grup durant els vespres i/o participar en alguna sessió de la formació si l'organització i el temps ho permeten. D'acord amb la coherència d'SCI, l'alimentació serà vegetariana.
 
Si tens ganes de conviure amb persones d'arreu del món, donar-nos un cop de mà i passar una setmana diferent, no ho dubtis! 

Per inscriure't, escriu-nos el més aviat possible a participacio@sci-cat.org i indican's la teva disponibilitat. Tens temps fins el 7 de maig 🙂