Busquem un equip de cuina i un coordinador logístic!

Busquem un equip de cuina i un coordinador logístic!

L'equip s'encarregarà de la intendència durant la Universitat d'Estiu: Training for Trainers in methods of Peace Education! Aquesta té lloc a Mas Franch, i està organitzada pel grup NO MORE WAR de l'SCI Internacional.

 

Del 2 al 8 de Setembre tindrà lloc a Mas Franch (Sant Feliu de Pallerols) la Universitat d'Estiu: Training for Trainers in methods of Peace Educatioorganitzada conjuntament pel grup NO MORE WAR (de  l'SCI Internacional) i per l'SCI Catalunya. Busquem 3 persones que s'encarreguin de la intendència durant el seminari i un coordinador/a logístic per a l'equip. Totes elles,  a part de cuinar, també podrà ajudar en la dinamització del grup durant els vespres i/o participar en alguna sessió de la formació si el temps i l'equip organitzador ho permeten. L'allotjament i la manutenció del grup estan coberts al 100%.

Amb la voluntat de mantenir la coherència amb l'entorn i amb el propi programa, s'intentarà que tota l'alimentació sigui ecològica.

Si tens ganes de conviure amb persones de tot el món, donar-nos un cop de mà i passar una setmana en una masia autogestionada que busca la transformació social i ecològica, no ho dubtis! 

Per inscriure't només has d'omplir el següent formulari.