Busquem un nou logo! Ajuda’ns i guanya un cap de setmana!

Busquem un nou logo! Ajuda’ns i guanya un cap de setmana!

El logotip d'una entitat diu molt d'ella mateixa, i és per aquest motiu que nosaltres volem renovar l'actual logo de l'SCI Catalunya amb la vostra ajuda! La idea guanyadora s'endurà un cap de setmana a les Escaules, i els dos finalistes un camp de treball gratuït amb l'SCI-Catalunya!

Des de l'SCI-Catalunya obrim un concurs per tal de trobar un logo nou per a la nostra entitat. Conscients que la imatge gràfica d'una associació és molt important, no volem fer aquest procés sense comptar amb les sòcies, les activistes i/o totes aquelles persones properes a l'SCI-Catalunya que tinguin ganes de dir-hi la seva! Per aquest motiu no fem un concurs on només es puguin presentar persones amb coneixements de disseny, sinó que tan s'accepten idees que més endavant pugui acabar d'elaborar un dissenyador, com logos ja acabats.

Per a poder-vos presentar només heu de llegir les Bases i seguir el procediment que allà s'explica!

De totes les propostes presentades, la Junta de l'SCI, dues voluntàries i una persona de l'equip tècnic, n'escolliran tres finalistes. Aquestes tres propostes seran exposades durant la trobada de valoració dels camps de voluntariat que l'SCI Catalunya organitza el 5 i 6 d'Octubre. Allà, els assistents escolliran de forma democràtica l'opció guanyadora!

I atenció! Hi ha 3 premis!

  • 1r premi: Un cap de setmana en una casa familiar a Les Escaules (Alt Empordà)  
  • 2n i 3r premis: Un camp de treball gratuït amb l’SCI Catalunya (aquest premi cobreix la quota d’inscripció i de soci/a en cas de no ser-ho – 115€ si és un camp en un país enriquit i 145€ si és un camp a un país empobrit- el vol no està inclòs)
Us animem a tots i a totes a dir-hi la vostra!!!

Més informació a les Bases del Concurs