Busquem una persona per liderar un intercanvi a Itàlia! T’animes?

Busquem una persona per liderar un intercanvi a Itàlia! T’animes?
blankQuè és el YUWG?
L’ SCI – Catalunya forma part del grup de treball internacional anomenat YUWG (Youth and Unemployment Working Group), el qual té com a objectiu principal la promoció d’activitats d’abast internacional per fomentar la inclusió de joves en situacions de desavantatge social. Aprofitant la xarxa internacional de l’ SCI, cada any organitzem un intercanvi juvenil en col•laboració amb un mínim de tres països. Els nostres intercanvis pretenen oferir als i les joves una oportunitat per relacionar-se no només amb persones procedents d’altres països, sinó també d’altres  entorns socials, trencant d’aquesta manera les barreres que habitualment es creen entre joves immersos en realitats socioculturals molt dispars.

Aquest any participem de l'intercanvi què es farà a Itàlia en el projecte educatiu de la  granja “Terra di Bò”. 
 
Què busquem?
Necessitem una persona molt motivada que tingui experiència en treballar amb joves en risc d’exclusió social, amb un bon nivell d’angles, experiència en voluntariat internacional i amb ganes d’implicar-se en el projecte i també en el grup local.
 
Què implica?
–       Involucrar-se en el grup local de voluntaris/es l’SCI Catalunya que treballa amb joves amb menys oportunitats per tal d’aproximar al grup a experiències de voluntariat internacional.
–       Col·laborar en la cerca de participants per l’intercanvi i acompanyar (junt amb els altres voluntaris/es) el procés de preparació i formació dels i les joves
–       Involucrar-se en la preparació de l’intercanvi i treballar en equip amb els líders d’altres països (inclou una trobada a Itàlia de cap de setmana durant el mes de juliol) per definir el programa i les activitats
–       Acompanyar el grup de joves durant l’intercanvi del 21 al 31 de juliol (les dates estan pendents de confirmació)
–       Comprometre’s amb es joves i acompanyar-los en la seva tornada
 
Quin cost té?
Els desplaçaments a Itàlia (tant el cap de setmana de preparació com els dies de l’intercanvi), així com les dietes i l’allotjament està totalment cobert pel programa de Joventut en Acció del Consell d'Europa. 

Què cal fer?
Si t’interessa participar en aquest projecte, omple aquest formulari i envia’ns el teu CV acompanyat d’una carta de motivació a voluntariat@sci-cat.org. Tens temps fins el 10 de març.