Col·labora amb el projecte Stanton Home a Estats Units!

Col·labora amb el projecte Stanton Home a Estats Units!

Vols fer un voluntariat de llarga durada en un projecte que dóna suport a persones amb diversitat funcional?

Project Description: Stanton Home has been providing care for people with special needs since 1986. Our main house is located in Great Barrington MA in an old farmhouse and is surrounded by flower gardens, an organic vegetable garden, a weavery and a working farm. We have 6 houses where the residents and volunteers reside. We currently have a total of 13 residents, from 12-15 volunteers from all over the world as well as full and part-time staff. We believe that the most important thing in life is relationships.

Project Dates: July 2019 – August 2020
Age of participants: 18 – 99 years

Per més informació sobre el projecte, podeu consultar-lo aquí.

El voluntariat de llarga durada de l’SCI (LTV) és una possibilitat per estar a l’estranger durant uns mesos, treballant en un projecte de voluntariat amb la branca de l’SCI i/o una contrapart afí al país d’acollida. El programa LTV és una oportunitat per conèixer un país i la seva gent d’una manera diferent. És una possibilitat de recolzar un projecte local realitzant un servei de voluntariat, i al mateix temps estar en contacte amb persones d’altres cultures.
SCI IVS USA està buscant un/a voluntari/a LTV per col·laborar en el seu projecte “Stanton Home” cuidant a gent amb necessitats especials. El projecte començarà el més aviat possible i tindrà una durada de 12 mesos.

Si us interessa, mireu-vos les condicions d’aquest tipus de voluntariat (LTV) i escriviu-nos a longterm@sci-cat.org