Camp de treball a la Fira d’Economia Solidària!

Camp de treball a la Fira d’Economia Solidària!

El camp de treball consistirà en donar suport a la Fira d’Economia Solidària de Catalunya. Tindrà lloc del 19 al 26 d’octubre a Barcelona. Inscriu-t’hi!

*Si encara no saps què és un camp i com inscriure-t’hi pots llegir totes les condicions i passos a seguir per inscriure’t aquí. Aquest és un dels projectes disponibles ara mateix, però per veure’ls tots pots consultar el CERCADOR DE CAMPS. Podreu utilitzar els filtres de dates, països i temàtiques.

El context actual segueix sent molt complex a causa de la Covid19. És per això que, tot i que hi ha centenars de projectes de voluntariat de curta durada a tot el món, aquest any us animem a campar pel territori! Participa en un camp de treball local, fes xarxa i transforma el teu entorn mentre col·labores amb el bon funcionament de la Fira d’Economia Solidària de Catalunya. No t’ho perdis, aquest any, #CampemPelTerritori!

Dates: del 19 al 26 d’octubre

Descripció: La Fira d’Economia Solidària de Catalunya és el moment de l’any en què s’agrupen totes les entitats de l’àmbit en un mateix espai i tenen lloc debats sobre el paper d’una altra economia en l’àmbit de Catalunya. A la vegada, suposa una càrrega extra de feina. Aquest és una oportunitat per un bon intercanvi entre persones interessades en el moviment de les economies alternatives i que puguin donar un cop de mà en el muntatge i sosteniment de la X FESC.

Tasques: Les tasques de les voluntàries consistiran a donar suport a la logística de la Fira d’Economia Solidària de Catalunya. Per exemple: la preparació del material, el muntatge de l’espai, la distribució de materials i el desmuntatge de la Fira, entre d’altres.

Allotjament: tots els participants s’allotjaran en un pis de voluntaris al centre de Barcelona. L’apartament disposa de diverses habitacions amb lliteres, diversos lavabos, una cuina i una zona comuna.

Pots llegir tota la informació sobre el camp de treball aquí. Si tens qualsevol dubte pots escriure’ns a camps@scicat.org.