Recupera la memòria històrica a través de l’art al camp de treball d’Hostalric (CANCEL·LAT)

Recupera la memòria històrica a través de l’art al camp de treball d’Hostalric (CANCEL·LAT)

El camp de treball consistirà en la recuperació de la memòria històrica a través de l’art. Tindrà lloc del 15 al 27 de juliol a Hostalric. Inscriu-t’hi! (CANCEL·LAT)

*Si encara no saps què és un camp i com inscriure-t’hi pots llegir totes les condicions i passos a seguir per inscriure’t aquí. Aquest és un dels projectes disponibles ara mateix, però per veure’ls tots pots consultar el CERCADOR DE CAMPS. Podreu utilitzar els filtres de dates, països i temàtiques.

El context actual segueix sent molt complex a causa de la Covid19. És per això que, tot i que hi ha centenars de projectes de voluntariat de curta durada a tot el món, aquest estiu us animem a campar pel territori! Participa en un camp de treball local, fes xarxa i transforma el teu entorn mentre col·labores amb la recuperació de la memòria històrica a Hostalric. No t’ho perdis, aquest estiu, #CampemPelTerritori!

Dates: del 15 al 27 de juliol

Descripció: L’Associació pel Patrimoni Històric d’Hostalric fa anys que acull camps de treball de l’SCI. Anteriorment, les tasques consistien en el treball arqueològic i de restauració del Castell d’Hostalric. Enguany, però, les principals tasques giraran al voltant de la reconstrucció de l’entorn i la divulgació de la memòria històrica de la vila conjuntament amb la comunitat local. El camp també pretén sensibilitzar els residents i veïns del poble sobre la importància de valorar el patrimoni cultural i també posar en contacte voluntaris de tot el món.

Tasques: Les tasques estan relacionades amb temes de memòria històrica, artístiques i de recuperació de l’entorn.

Si tens qualsevol dubte pots escriure’ns a camps@scicat.org.