Camp de treball sobre la recuperació d’antics camins a la Vall de Siarb!

Camp de treball sobre la recuperació d’antics camins a la Vall de Siarb!

El camp de treball consistirà en la recuperació d’antics camins i la descoberta de la Vall de Siarb. Tindrà lloc del 13 al 24 de setembre. Inscriu-t’hi!

*Si encara no saps què és un camp i com inscriure-t’hi pots llegir totes les condicions i passos a seguir per inscriure’t aquí. Aquest és un dels projectes disponibles ara mateix, però per veure’ls tots pots consultar el CERCADOR DE CAMPS. Podreu utilitzar els filtres de dates, països i temàtiques.

El context actual segueix sent molt complex a causa de la Covid19. És per això que, tot i que hi ha centenars de projectes de voluntariat de curta durada a tot el món, aquest any us animem a campar pel territori! Participa en un camp de treball local, fes xarxa i transforma el teu entorn mentre col·labores amb la recuperació d’antics camins a la Vall de Siarb. No t’ho perdis, aquest any, #CampemPelTerritori!

Dates: del 13 al 24 de setembre.

Descripció: El refugi de la Vall de Siarb albergarà aquest any un campament sobre conservació territorial. El grup de participants col·laborarà en la neteja i rehabilitació dels antics camins rurals de la vall, col·laborant així amb el projecte del Museu de la Carretera que s’està generant des de l’entitat. Els participants podran gaudir d’un entorn natural únic en aquesta vall de l’Alt Pirineu.

Tasques: Hi haurà tot tipus de tasques de recuperació i millora de camins antics: neteja de camins, reconstrucció de murs de pedra seca, col·locació de pedres i millora de la senyalització de senders amb pintura. Passarem totes les hores de treball (4 hores/dia) a la natura, envoltats de boscos, camps, etc. La feina és molt manual i física.

Allotjament: L’allotjament serà en tendes de campanya, seguint els protocols sanitaris de COVID-19. Els àpats es cuinaran conjuntament als fogonets que s’instal·laran a terra. Es proporcionaran els estris de cuina necessaris.

Si tens qualsevol dubte pots escriure’ns a camps@scicat.org.

Aquest estiu ja hem fet una edició d’aquest mateix camp de treball i ha anat genial! Podeu veure’n algunes fotografies aquí sota:

També organitzarem el camp de treball ‘FESC – Fair of Economical Solidarity Catalonia’ a Barcelona del 19 al 26 d’octubre. Inscriu-t’hi!