Camp de treball sobre la recuperació del territori a Castelldans

Camp de treball sobre la recuperació del territori a Castelldans

El camp de treball consistirà en la recuperació de pous i camins i la cura de la fauna autòctona. Tindrà lloc del 12 al 25 de juliol. Inscriu-t’hi!

*Si encara no saps què és un camp i com inscriure-t’hi pots llegir totes les condicions i passos a seguir per inscriure’t aquí. Aquest és un dels projectes disponibles ara mateix, però per veure’ls tots pots consultar el CERCADOR DE CAMPS. Podreu utilitzar els filtres de dates, països i temàtiques.

El context actual segueix sent molt complex a causa de la Covid19. És per això que, tot i que hi ha centenars de projectes de voluntariat de curta durada a tot el món, aquest estiu us animem a campar pel territori! Participa en un camp de treball local, fes xarxa i transforma el teu entorn mentre col·labores amb la recuperació del territori a Castelldans. No t’ho perdis, aquest estiu, #CampemPelTerritori!

Dates: del 12 al 25 de juliol

Descripció: Amics de la Comanglora és una entitat que té per objectiu el respecte al medi ambient, tot donant a conèixer, cuidar i gaudir de l’espai natural de La Comanglora. Tota aquesta tasca es du a través de l’empoderament i participació d’infants i joves. Posem en pràctica els drets dels infants i intentem promoure la participació dels joves en el seu entorn més proper i en tot l’àmbit social. A la terra comunitària de la Comanglora organitzem campaments d’estiu i excursions de cap de setmana.

Tasques: Les tasques que es faran tenen com a objectiu millorar l’espai natural de Comanglora recuperant els camins i els pous i cuidant la fauna.

Tema d’estudi: Farem visites d’agricultura i ramaderia a diversos negocis i espais del poble, com ara el Museu de l’oli, cooperatives i granges o el Museu del pagès, entre d’altres.

Temps lliure: cada tarda podem gaudir de les piscines del municipi mentre ens trobem amb els veïns de Castelldans, fer visites culturals, una excursió a Lleida o sopar amb el grup juvenil Lo Portal.

Allotjament: opcions d’allotjament: Dormir tots junts en una tenda militar en lliteres o en tendes de tres persones. En cas de mal temps disposem de 4 sales d’activitats de 20m2 cadascuna. Hi ha tres lavabos individuals i dues dutxes amb aigua calenta. També hi ha sis dutxes exteriors. L’àpat el prepararà principalment el cuiner del campament i s’espera que els voluntaris hi ajudin. Es tindran en compte les necessitats nutricionals especials (vegetarianes, veganes, al·lèrgiques, intolerants). Informeu-nos.

Si tens qualsevol dubte pots escriure’ns a camps@scicat.org.