Camp de treball sobre arqueologia a Sant Martí Sesgueioles

Camp de treball sobre arqueologia a Sant Martí Sesgueioles

Descobreix el passat a través de l’arqueologia participant d’un camp de treball a Sant Martí Sesgueioles! Del 19 al 30 de juliol

*Si encara no saps què és un camp i com inscriure-t’hi pots llegir totes les condicions i passos a seguir per inscriure’t aquí. Aquest és un dels projectes disponibles ara mateix, però per veure’ls tots pots consultar el CERCADOR DE CAMPS. Podreu utilitzar els filtres de dates, països i temàtiques.

El context actual segueix sent molt complex a causa de la Covid19. És per això que, tot i que hi ha centenars de projectes de voluntariat de curta durada a tot el món, aquest estiu us animem a campar pel territori! Participa en un camp de treball local, fes xarxa i transforma el teu entorn mentre descobreixes el passat a través de l’arqueologia a Sant Martí Sesgueioles. No t’ho perdis, aquest estiu, #CampemPelTerritori!

Dates: del 19 al 30 de juliol

Descripció: L’ajuntament de Sant Martí Sesgueioles ha engegat aquest any el projecte arqueològic del municipi i té previst excavar al castell de Vilallonga. El seu objectiu primordial és el de recuperar la història del municipi i poder articular, juntament amb els projectes arqueològics propers, el relat històric de la zona.

Tasques: Principalment tasques d’excavació, dibuix i rentat de fragments. Pràcticament totes les feines són físiques tot i que n’hi ha de dibuix i altres. Les tasques a part dels treballs arqueològics seran les pròpies d’un camp.

Tema d’estudi: aprendrem sobre el patrimoni local, el canvi climàtic, les energies renovables i el problema paisatgístic que generen en aquesta regió. Comptarem amb entitats de la zona que fan activisme sobre aquesta temàtica a la zona.

Allotjament: totes les zones comunes, a excepció de l’espai de dutxa de la piscina, estaran ubicades a la fàbrica, un espai polivalent de Sant Martí Sesgueioles. En aquest espai hi haurà lavabos, cuina, espais comuns i una habitació. La sala serà un espai comú amb lliteres i espai suficient per acollir els participants. Serà mixta, igual que els dos lavabos. Els lavabos no tenen dutxa. Tot i això, podem anar a la piscina municipal que hi ha a 300 metres per tal de dutxar-nos. En aquest cas, les dutxes no es barrejaran, ja que l’equipament de la piscina té lavabos separats.

Si tens qualsevol dubte pots escriure’ns a camps@scicat.org.