Participa a la Instantània: el concurs de fotos de l’SCI!

Participa a la Instantània: el concurs de fotos de l’SCI!

Participa al concurs de fotografies de voluntariat de l'SCI i aconsegueix la participació gratuïta a un camp de voluntarat! Envia les teves imatges abans del 23 de setembre!

Organitzem com cada any el concurs de fotografies de voluntariat de l'SCI. Aquest any, però, l'iniciem amb alguns canvis i unes bases més definides! Consulta-les i participa-hi!

Les imatges són un dels millors recursos per poder transmetre el significat de les vivències dels projectes de voluntariat. A la vegada, el poder que tenen ens ha de fer pensar en quin tipus d'imatge i quin missatge volem donar. En aquesta edició del concurs de fotos, volem fer especial èmfasi en la comunicació ètica i per a la transformació social.

Condicions de participació:

Totes les persones que durant la temporada 2017-2018 han participat en projectes de voluntariat internacional amb l’SCI (camps de treball, EVS, LTV) podran presentar les seves fotos.

Format i presentació:

  • Les imatges hauran de ser en bona qualitat (mínim de 300 píxels per pulgada)
  • Cada imatge haurà de tenir un títol i una línia de descripció on s’inclogui el nom del projecte i el lloc.
  • Cada persona podrà presentar un total de 4 fotos indicant la categoria corresponent.
  • Si tens Instagram, pots publicar les teves imatges amb el hashtag #InstantàniaSCI.  Tot i així, per tal que les tinguem en compte pel concurs cal enviar les imatges per correu electrònic a comunicacio@sci-cat.org abans del 17 de setembre de 2018.
Contingut:
  • Les categories en què s’hauran de classificar les imatges són: Voluntariat, Justícia climàtica, Feminismes i Interculturalitat.
  • No es valoraran imatges ofensives o discriminatòries.
  • Es valorarà que les imatges responguin a criteris de la comunicació ètica, responsable i transformadora. A la guia Vademècum de LaFede.cat hi trobareu consells i recomanacions.

Drets d’ús:
  • Presentant les imatges al concurs cedeixes els seus drets d’ús a l’SCI Catalunya i les imatges passaran a formar part del banc de recursos de difusió de l’entitat. En l’ús de les imatges sempre que sigui possible es mencionarà l’autoria.
  • Les fotografies guanyadores passaran a formar part de l’exposició de fotografies “Roda món i agita el teu entorn”, que fa difusió dels camps de voluntariat per totes les biblioteques i altres espais de Catalunya.