Cerquem coordinador/a pel camp de treball a la Vall de Siarb!

Cerquem coordinador/a pel camp de treball a la Vall de Siarb!

El projecte tindrà lloc del 30 de setembre al 10 d’octubre a Llagunes, a l’Alt Pirineu, i donarà suport a la conservació i promoció de l’entorn natural de la Vall de Siarb

Si ja has participat d’un camp de treball i vols viure una nova experiència intercultural, però sense anar massa lluny, ara en pots coordinar un! Pots participar d’algun dels camps que organitzem al territori (Catalunya, País Valencià o Illes Balears) assumint la figura de coordinador/a d’un grup de voluntaris i voluntàries d’arreu del món.

Només cal que tinguis experiència en camps de treball o grups interculturals, bon nivell d’anglès i ganes de participar-hi! Les tasques de la persona coordinadora són:
– Fer d’enllaç i vetllar per la bona comunicació entre el grup i l’entitat promotora.
– La gestió del temps, l’espai de treball i les estones de lleure, tot facilitant l’autogestió del grup i el bon funcionament del camp.
– La persona coordinadora és voluntària, i per tant, s’espera que tot el grup doni suport en aquesta coordinació.

Conservation of ancient paths and discovery of an unusual valley in the Pyrenees (Llagunes)
Del 30 de setembre al 10 d’octubre
Description: The purpose of this workcamp is to recover and maintain the ancient paths of la Vall de Siarb, a particular and interesting valley in the heart of the Pyrenees. These paths were used during many centuries until 1960-70. They represent a huge heritage and we want to keep all of them in the valley as a museum.
+info

Si hi estàs interessat/ada o vols més informació, envia un correu a incoming@scicat.org el més aviat possible!