Cerquem tutores socials per les noves voluntàries EVS!

Cerquem tutores socials per les noves voluntàries EVS!

Aquest setembre arriben dues noves voluntàries a l'oficina de l'SCI per desenvolupar el seu projecte de voluntariat europeu amb l'SCI. T'animes a acompanyar-les en la seva aventura?

Què vol dir ser tutora social? 

Sempre que venen persones a l'oficina intentem que a part de les hores de voluntariat, puguin tenir persones properes a l'entitat que les acompanyin en la seva experiència. Es tracta de proposa'ls-hi activitats per conèixer com vivim, el nostre territori i la nostra cultura! Pot ser des d'una excursió, un passeig, un dia a la platja, unes hores de prendre alguna cosa, anar al cinema, un dinar, un berenar, una estoneta de practicar el català, de menjar amb la família, de veure una exposició, visitar un poble… totes les activitats són benvingudes per tal d'enriquir la seva vida social i lúdica!

A banda, durant les primeres setmanes, quan encara no domines l'idioma, sempre és d'agrair una mica de suport en els tràmits burocràtics de l'empadronament, aconseguir una targeta telefònica, compte bancari, etc. 

Si tens vocació d'amfitrió a casa teva i ganes de compartir aquesta experiència internacional, estarem molt contentes de presentar-te a les noves voluntàries. És una gran manera de conèixer persones noves i altres maneres de viure i veure el món!

Aquest any seran la Sarah (França) i la Faidra (Grècia) que ens acompanyaran durant tot el curs. Elles arriben el 21 de setembre i serà important el suport sobretot durant les primeres setmanes. T'animes?

Si estàs interessat/da envia un correu a longterm@sci-cat.org quan abans millor!