Cerquem voluntaris/es per coordinar un camp amb persones amb paràlisi cerebral

Cerquem voluntaris/es per coordinar un camp amb persones amb paràlisi cerebral
Has fet un camp de voluntariat amb l'SCI? Aquest any tens l'oportunitat de coordinar-ne un al territori! 
Si ja has participat d'un camp de treball i vols viure una nova experiència intercultural ara en pots coordinar un! Pots participar d'algun dels camps que organitzem al territori (Catalunya, País Valencià o Illes Balears) assumint la figura de coordinador/a d'un grup de voluntaris i voluntàries d'arreu del món.
Només cal que tinguis experiència en camps de voluntariat, bon nivell d'anglès i ganes de participar-hi! Les tasques de la persona coordinadora són les de vetllar per la bona comunicació entre el grup i l'entitat promotora, la gestió del temps i l'espai de treball i les estones de lleure, tot facilitant l'autogestió del grup i el bon funcionament del camp. La persona coordinadora és una voluntària més, i per tant, s'espera que tot el grup doni suport en aquesta coordinació.

Necessitem persona coordinadora pel següent camp:


"Convivència amb paràlisi cerebral", a Capmany (prop de Figueres) 08.08.2016 – 14.08.2016
Aquest camp de treball és una gran oportunitat per a què els voluntaris entenguin exactament com és la vida amb paràlisi cerebral (PC). Els participants estaran treballant directament amb persones afectades, donant-los suport en les tasques bàsiques del dia a dia. A través d'activitats lúdiques i educatives, de turisme i els esports, l'objectiu és que tots els membres del camp de treball (amb o sense PC) millorin les seves competències físiques, emocionals i socials.

Si estàs interessat/ada en fer de coordinadora, o vols més informació, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres a incoming@sci-cat.org