Cicle de seminaris contra l’Apartheid Israelià

Cicle de seminaris contra l’Apartheid Israelià

En el marc de la setmana internacional contra l’apartheid israelià (IAW), hem organitzat diversos seminaris i activitats en línia del 2 de març al 20 d’abril!

En el marc de la setmana internacional contra l’apartheid israelià (IAW), des del Servei Civil Internacional, SUDS, Centre Delàs i Paz con Dignidad i amb la col·laboració de RESCOP (Xarxa Solidària Contra l’Ocupació de Palestina) a nivell estatal, i CPCI (Coalició Prou Complicitat amb Israel) a nivell català, hem iniciat el cicle de seminaris i activitats en línia ‘Unides contra el racisme. Resistències contra l’apartheid, el racisme i altres formes de discriminació ‘.

Uneix-te a la sèrie de conferències internacionals sobre les diferents formes de racisme, apartheid i discriminació instaurades en les nostres societats, i a la creació d’aliances i estratègies per fer-hi front. Tots els seminaris web, que tindran lloc del 2 de març al 20 d’abril, de 17:30 a 19h (CET), comptaran amb veus destacades de diversos països, i disposaran de traducció simultània anglès-castellà.

A més, el 21 de març a les 19h (CET), celebrarem la Poetry Jam: Poesies des de les ombres de la ira i la sanació. Un esdeveniment semipresencial que tindrà lloc a l’Auditori Calàbria, 66 de Barcelona i podrà seguir-se de forma virtual a través del canal de Youtube d’ExpresArte – Un Escenari Obert.

Programació de la #IsraeliApartheidWeek:

2/03 Feminismes i lluites antiracistes: mirades i estratègies enfront de les opressions múltiples

16/03 El crim de l’Apartheid israelià i les resistències palestines

21/03 Poetry Jam: Poesies des de les ombres de la ira i la sanació.

30/03 Europa fortalesa: necropolítica i xenofòbia

6/04 LGTBIfobia i pinkwashing

13/04 Combatent el colonialisme: lluites per la terra, els recursos i la justícia climàtica

20/04 La militarització per sostenir polítiques racistes i colonialistes

Inscriu-te aquí!