Cicle de xerrades: Arrelem Palestina a Catalunya

Cicle de xerrades: Arrelem Palestina a Catalunya

Aquest cicle de xerrades pretén sensibilitzar sobre la situació d’ocupació i apartheid a Palestina i tindrà lloc en diversos punts de Catalunya

Arrelem Palestina a Catalunya és el títol d’un cicle de xerrades organitzat pel Servei Civil Internacional de Catalunya i Suds – Associació Internacional de Solidaritat i Cooperació, amb la col·laboració de membres de la Coalició Prou Complicitat amb Israel i la Comunitat Palestina de Catalunya, i gràcies al suport de l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament. Aquest cicle de xerrades es duu a terme arreu de Catalunya per sensibilitzar sobre la situació d’ocupació i apartheid a Palestina. En aquest sentit, es pretén donar a conèixer les arrels històriques del colonialisme israelià, així com el desenvolupament i l’estat actual de la situació a Palestina, des d’una perspectiva de gènere i de defensa dels drets humans.

El calendari de xerrades, que anirem actualitzant, és el següent:

Dimecres 7 de juny – Terrassa

El proper dimecres 7 de juny a les 19h, l’Ateneu Candela, l’Ateneu Cooperatiu del Vallès Occidental i el Servei Civil Internacional de Catalunya i Suds (Associació Internacional de Solidaritat i Cooperació) us convidem a una de les xerrades de la Gira Arrelem Palestina a Catalunya, que portarà per nom Arrelem Palestina a Catalunya: ocupació i apartheid. La xerrada de l’Ateneu Candela anirà a càrrec d’Òscar Monterde, professor a la Universitat de Barcelona i Mazeed Khalilia, membre de la Comunitat Palestina a Catalunya. L’entrada és lliure.

Dia: dimecres 7 de juny
Hora: 19h
Lloc: Ateneu Candela (C/ Montserrat, 136, Terrassa)
Més informació aquí

Dijous 15 de juny – Tàrrega

El proper dijous 15 de juny a les 19h, La Soll de Tàrrega, el Servei Civil Internacional de Catalunya i Suds organitzem una de les xerrades de la Gira Arrelem Palestina a Catalunya. Parlarem de la situació d’ocupació colonial israeliana i la vulneració dels drets humans al territori. La xerrada anirà a càrrec d’Ibrahim Beisani, membre de la Comunitat Palestina a Catalunya.

Dia: dijous 15 de juny
Hora: 19h
Lloc: La Soll de Tàrrega (C/ Vilanova, 16, Tàrrega)
Més informació aquí