Cicle de xerrades: Arrelem Palestina a Catalunya

Cicle de xerrades: Arrelem Palestina a Catalunya

Aquest cicle de xerrades pretén sensibilitzar sobre la situació d’ocupació i apartheid a Palestina i tindrà lloc en diversos punts de Catalunya

Arrelem Palestina a Catalunya és el títol d’un cicle de xerrades organitzat pel Servei Civil Internacional de Catalunya i Suds – Associació Internacional de Solidaritat i Cooperació, amb la col·laboració de membres de la Coalició Prou Complicitat amb Israel i la Comunitat Palestina de Catalunya, i gràcies al suport de l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament. Aquest cicle de xerrades es duu a terme arreu de Catalunya per sensibilitzar sobre la situació d’ocupació i apartheid a Palestina. En aquest sentit, es pretén donar a conèixer les arrels històriques del colonialisme israelià, així com el desenvolupament i l’estat actual de la situació a Palestina, des d’una perspectiva de gènere i de defensa dels drets humans.

Històric de xerrades:

Dimecres 7 de juny – Terrassa

El proper dimecres 7 de juny a les 19h, l’Ateneu Candela, l’Ateneu Cooperatiu del Vallès Occidental i el Servei Civil Internacional de Catalunya i Suds (Associació Internacional de Solidaritat i Cooperació) us convidem a una de les xerrades de la Gira Arrelem Palestina a Catalunya, que portarà per nom Arrelem Palestina a Catalunya: ocupació i apartheid. La xerrada de l’Ateneu Candela anirà a càrrec d’Òscar Monterde, professor a la Universitat de Barcelona i Mazeed Khalilia, membre de la Comunitat Palestina a Catalunya. L’entrada és lliure. Consulta el cartell.

Dia: dimecres 7 de juny
Hora: 19h
Lloc: Ateneu Candela (C/ Montserrat, 136, Terrassa)
Més informació aquí

Dijous 15 de juny – Tàrrega

El proper dijous 15 de juny a les 19h, La Soll de Tàrrega, el Servei Civil Internacional de Catalunya i Suds organitzem una de les xerrades de la Gira Arrelem Palestina a Catalunya. Parlarem de la situació d’ocupació colonial israeliana i la vulneració dels drets humans al territori. La xerrada anirà a càrrec d’Ibrahim Beisani, membre de la Comunitat Palestina a Catalunya.

Dia: dijous 15 de juny
Hora: 19h
Lloc: La Soll de Tàrrega (C/ Vilanova, 16, Tàrrega)
Més informació aquí

Dimecres 12 de juliol – Barcelona

El dimecres 12 de juliol a les 21h tindrà lloc a l’Àgora Juan Andrés Benítez un debat amb la periodista Anna Basanta i l’activista del Front Popular d’Alliberament de Palestina Fayez Badawi, dins del cicle de xerrades ‘Arrelem Palestina a Catalunya’. Posteriorment, projectarem la pel·lícula A World Not Ours (2014), de Mahdi Fleifel.

Dia: dimecres 12 de juliol
Hora: 21h
Lloc: Àgora Juan Andrés Benítez (C/ Aurora, 13, Bcn)
Més informació aquí

Divendres 14 de juliol – Sabadell

El divendres 14 de juliol a les 19h organitzem a Sabadell la quarta xerrada de la gira ‘Arrelem Palestina a Catalunya’. Parlarem de la solidaritat amb el poble palestí com a part de la lluita global feminista amb Alys Samson, membre de CPCI i de BDS Catalunya.

Dia: divendres 14 de juliol
Hora: 19h
Lloc: Mala Peça (C. Dr Puig, 14, Sabadell)
Cartell

Dijous 7 de setembre – Envall

El dijous 7 de setembre a les 18h organitzem a Envall la cinquena xerrada de la gira ‘Arrelem Palestina a Catalunya’. Parlarem de la resistència pacífica a Palestina amb les voluntàries del camp de treball ‘Peace with nature: rebuilding Envall’. A càrrec de Jawad Zawara, coordinador de l’Alshmoh Cultural Center.

Dia:dijous 7 de setembre
Hora: 18h
Lloc: Refugi Casa Bigodé (Envall)
Cartell

Divendres 10 de novembre – Sant Cugat

El proper divendres 10 de novembre a les 19 h, Cal Temerari, el Servei Civil Internacional de Catalunya i Suds coorganitzem una de les xerrades de la Gira ‘Arrelem Palestina a Catalunya’, en la qual parlarem del genocidi contra la població palestina i el rol dels mitjans de comunicació. La xerrada anirà a càrrec d’Ibrahim Beisani, membre de la Comunitat Palestina de Catalunya, i Joan Cabasés, periodista independent a l’Orient Mitjà.

Dia: divendres 10 de novembre
Hora: de 19:00 h a 20:30 h
Lloc: Cal Temerari (Carrer de Sant Esteve, 8, 12, 08173 Sant Cugat del Vallès)
Cartell

Divendres 10 de novembre – Riudoms

Divendres 10 de novembre a les 19:30 h organitzem junt amb el Casal Popular La Calderera de Riudoms una altra xerrada del cicle ‘Arrelem Palestina Catalunya’. Parlarem sobre l’ocupació sionista d’Israel amb Mazeed Khalilia, membre de la Comunitat Palestina de Catalunya. Amb pica-pica i debat posterior!

Dia: divendres 10 de novembre
Hora: 19:30h
Lloc: Casal Popular La Calderera de Riudoms.
Cartell

Diumenge 19 de novembre – Arbúcies

Diumenge 19 de novembre a les 11 del matí organitzem amb l’Ajuntament d’Arbúcies una altra xerrada del cicle ‘Arrelem Palestina a Catalunya’. Hi participarà Ibrahim Beisani, membre de la Comunitat Palestina de Catalunya,  i Natàlia Ridorosa, membre de Marxa per la Vida.

Dia: Diumenge 19 de novembre
Hora: a les 11 del matí
Lloc: La Gabella, Arbúcies.
Cartell

Dijous 23 de novembre – Argentona

Dijous 23 de novembre de 19 a 20:45h organitzem junt amb l’Associació de Veïns d’Argentona una altra xerrada del cicle ‘Arrelem palestina a Catalunya’. Ibrahim Beisani, membre de la Comunitat Palestina de Catalunya, explicarà els orígens històrics del colonialisme israelià i analitzarà la situació actual.

Dia: dijous 23 de Novembre
Hora: de 19:00 h a 20:45 h
Lloc: Saló de Pedra (Carrer Gran, 61, 08310, Argentona)
Cartell

Divendres 1 de desembre

El proper divendres 1 de desembre a les 19:30h, les veïnes de Santa Coloma de Queralt, el Servei Civil Internacional de Catalunya i Suds us convidem a una de les xerrades de la Gira Arrelem Palestina a Catalunya, que portarà per nom ‘Palestina: genocidi i ocupació’. La xerrada anirà a càrrec de Mazeed Khalilia, membre de la Comunitat Palestina a Catalunya. L’entrada és lliure i després hi haurà pica-pica i debat.

Dia: divendres 1 de desembre
Hora: 19:30 h
Lloc: Sala Gran del Castell (Santa Coloma de Queralt)
Cartell