Com reconstruir la pau? Forma’t en un intercanvi a Sarajevo!

Com reconstruir la pau? Forma’t en un intercanvi a Sarajevo!
La formació tindrà lloc de l'1 al 10 de Desembre a Sarajevo, i està organitzada per la South East European Youth Network, una xarxa formada per ONG's d'Albània, Bòsnia i Herzegovina, Bulgària, Croàcia, Kosovo, Macedònia, Montenegro, Sèrbia i Eslovènia amb l'objectiu de sobreposar-se a les diferències creades entre les diferents comunitats a través del treball conjunt entre joves dels diferents països.
Aquesta formació té com a objectiu dotar als i les joves de competències per al desenvolupament de projectes locals i / o internacionals que promoguin la pau, el diàleg intercultural i que estiguin en contra de la violència i la incitació a l'odi. Els participants en aquest seminari provenen de regions de tot Europa on existeixen comunitats dividides, conflictes latents o àrees de post-conflicte, així com de regions on les tensions i el discurs de l'odi estan augmentant darrerament.

Durant la formació s'aprofundirà en conceptes tals com la construcció de la pau,  el manteniment  d'aquesta o la reconciliació, a través, d'entre d'altres eines, de l'intercanvi amb la comunitat local. Així mateix, s'aprofitarà el context geogràfic per parlar de la reconstrucció de la pau en les comunitats dividies, a partir de visites a les comunitats de Sarajevo i Mostar. També es farà incís en l'elaboració i la gestió de projectes.

Les condicions per assistir a aquesta formació és ser un noi (per garantir la coaducació del grup han repartit les places segons origen i sexe), ser menor de 30 anys, ser capaç de treballar en anglès i tenir motivació i interès pel tema de la formació.

La formació tindrà lloc de l'1 al 10 de Desembre a Sarajevo i està organitzada per la South East European Youth Network, una xarxa formada per ONG's d'Albània, Bòsnia i Herzegovina, Bulgària, Croàcia, Kosovo, Macedònia, Montenegro, Sèrbia i Eslovènia amb l'objectiu de sobreposar-se a les diferències creades entre les diferents comunitats a través del treball conjunt entre joves dels diferents països. Els assistents s'allotjaran en un alberg a Sarajevo, i el 70% del cost del viatge està cobert.

Podeu consultar la resta de la informació en el següent document.

I si finalment esteu interessats i us voleu inscriure heu d'enviar el vostre currículum i una carta de motivació a: voluntariat@sci-cat.org