Comencem el SoCIal Forum:

Comencem el SoCIal Forum:
Vols millorar el teu anglès? Busques un grup de conversa gratuït? Tens inquietud per temes socials? Creus que l'SCI pot ser un bon espai per debatre? Et presentem una nova activitat de l'SCI Catalunya, proposada pels voluntaris:
El SoCIal Fòrum és un projecte de l'SCI que té per objectiu crear un speaking club en anglès obert a tothom centrat en temes socials i d'actualitat. Aquesta activitat de conversa es realitza un divendres al vespre al mes, a l'espai de la Vaqueria, a la seu de l'SCI de Barcelona, i inclou la projecció d'un documental o fragment d'algun vídeo, també en anglès, que introdueix el tema a debatre.

La temàtica de cada SoCIal Fòrum canvia cada mes i pot abordar temes relacionats amb consum, gènere, desigualtat, migracions, pau, economia social, sostenibilitat, conflictes d'arreu del món o participació i democràcia entre molts d'altres. Al final de cada sessió els mateixos participants escullen el tema per la següent sessió.

La primera sessió serà el proper divendres 9 a les 19h. En aquesta sessió veurem el documental "The Light Bulb Conspiracy" (Comprar, llençar, comprar). Podeu veure'n el trailer aquí i després debatrem sobre consum. No t'ho perdis!

Consulta l'agenda per veure quan és la propera sessió! No te la perdis!